Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To «déjà vu» Βεζένκοφ-Σπανούλη! (video)

To «déjà vu» Βεζένκοφ-Σπανούλη! (video)
Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023 - 20:00

Ο Κολοσσός Ρόδου δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό την Κυριακή (5/3) και χρειάστηκε το μεγάλο τρίποντο του Σάσα Βεζένκοφ, για να συνεχιστεί το απόλυτο «ερυθρόλευκο» σερί στην Basket League. Ο Σάσα σκόραρε στο φινάλε και ο Θρύλος νίκησε 80-79. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Ολυμπιακός χρειάστηκε νικητήριο τρίποντο για να περάσει από τη Ρόδο. Η πρώτη ήταν 12 χρόνια πίσω.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη σεζόν (2010-11) του Βασίλη Σπανούλη με τα ερυθρόλευκα, ο Κολοσσός διεκδίκησε μέχρι το τέλος τη νίκη. Στην τελευταία επίθεση, όμως, «μίλησε» ο «Kill Bill», που έβαλε το τρίποντο 5,9 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη και ουσιαστικά, έκρινε το ματς, καθώς έγραψε το 67-70. Το τελικό σκορ ήταν 68-71, αλλά τα πάντα κρίθηκαν στο τρίποντο.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και χθες, με τον Σάσα να κάνει το 79-80, με το τρίποντο-«μαχαιριά», με το χρονόμετρο να δείχνει 5,6 δευτερόλεπτα και για τη λήξη. Σχεδόν στο ίδιο χρονικό σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Refuse to lose!

Refuse to lose!

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός αρνείται να χάσει, 49-0 το σερί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.