Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο σούτινγκ γκαρντ που «βλέπει» ο Ουρμπόνας στον Ολυμπιακό!

Ο σούτινγκ γκαρντ που «βλέπει» ο Ουρμπόνας στον Ολυμπιακό!
Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023 - 15:17

Το μυαλό του στη «διαβολοβδομάδα» και τα ματς με Μπαρτσελόνα και Μπάγερν στο ΣΕΦ, που ενδεχομένως να κρίνουν και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, έχει ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, ο Ντονάτας Ουρμπόνας, πριν από το σπουδαίο ματς με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σχολίασε το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στον σούτινγκ γκαρντ που θα «κούμπωνε» ιδανικά στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τον Ουρμπόνας, αυτός είναι ο Κέβιν Πάντερ που αγωνίζεται στην Παρτιζάν, ενώ αγωνίστηκε στον Θρύλο στο παρελθόν.

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος δήλωσε: «Όταν βλέπεις τον Ολυμπιακό, καταλαβαίνεις ότι ο Κέβιν Πάντερ θα ήταν απόλυτα ταιριαστός εκεί. Όμως, δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούν να διαθέσουν τόσα χρήματα, ώστε να υπογράψουν την επέκταση συμβολαίου του Κώστα Σλούκα, να υπογράψουν την επέκταση συμβολαίου του Τόμας Γουόκαπ και μετά να προσθέσουν στο ρόστερ τους και τον Κέβιν Πάντερ. Πρόκειται για έναν παίκτη που λαμβάνει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...

«Μάχη» κορυφής στην Ευρωλίγκα, Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (7/3, 21:00) στο ΣΕΦ.