Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...
Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023 - 10:14

Ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό «ραντεβού» στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο «Κάστρο» του. Φτιαγμένος για την κορυφή, ρίχνεται στη «μάχη» του μεγάλου ντέρμπι της πρώτης θέσης, κόντρα σε ένα από τα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης, κόντρα σε ένα από τα «βαριά χαρτιά» της Ευρωλίγκας, σε επίπεδο αντιπάλων. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στις 21:00, για την 27η αγωνιστική, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ένα στόχο και μόνο: τη νίκη!

Ο Ολυμπιακός «ζει και αναπνέει» για αυτά τα ματς. Με την Μπαρτσελόνα να έρχεται στο ΣΕΦ ως διεκδικήτρια του τίτλου και έτοιμη να πάρει τη... ρεβάνς, για την ήττα στη Βαρκελώνη, στον πρώτο γύρο. Αλλά ο Ολυμπιακός ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ξέρει πως να το κάνει. Και το κάνει καλά. Το έχει κάνει καλά έως τώρα και θέλει να συνεχίσει να το κάνει καλά.

Το «καυτό» ΣΕΦ είναι έτοιμο να υποδεχθεί ξανά τον Θρύλο της Ευρώπης και την Μπαρτσελόνα σε μια επική «μάχη», για την πρωτιά στην Ευρωλίγκα! Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για όλα και θα τα δώσει όλα, για να πάρει αυτό το ματς, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα στο Μιλάνο, από την Αρμάνι.

Ο Ολυμπιακός θέλει απόψε να «ανέβει» στο 19-8, αλλά και κάτι ακόμα. Αρχικά, να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις του και έπειτα, να «ζευγαρώσει» τις νίκες του κόντρα στους Καταλανούς, όπως έχει κάνει και με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε. Αν το καταφέρουν αυτό οι «ερυθρόλευκοι», θα έχουν προβάδισμα σε όλες σχεδόν τις ισοβαθμίες (πλην Μονακό), κάτι που μπορεί να αποδειχθεί τεράστιας σημασίας στη «μάχη» της πρωτιάς της κανονικής περιόδου.

Το ΣΕΦ, λοιπόν, ανοίγει και πάλι τις θύρες του για ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Και θα «φλέγεται». Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναμένεται κατάμεστο. Ομάδα και κόσμος «ένα», για άλλη μία «μαγική» βραδιά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης