Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν φταίμε εμείς, φταίτε εσείς, φταίνε και οι άλλοι

Δεν φταίμε εμείς, φταίτε εσείς, φταίνε και οι άλλοι
Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 11:37

Μία ο Ράντονιτς. Μία η κακιά Ευρωλίγκα. Μία οι διαιτητές. Μία οι αδιάφοροι παίκτες. Μία ο ανάδρομος Ερμής. Μία οι απουσίες. Μία οι παρουσίες… Παραφράζουμε το γνωστό τραγούδι… Δεν φταίμε εμείς, φταίτε εσείς, φταίνε και οι άλλοι. Φταίει οποιοσδήποτε άλλος, εκτός από «εμάς».

Άκρως Παναθηναϊκό. Για τον πάτο της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας, τον οποίο ο εξασφύριχτρος… κοσμεί σταθερά τα τελευταία χρόνια, φταίει –πάντα- κάποιος άλλος ή κάτι άλλο. Αλλά ποτέ εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις, στον Παναθηναϊκό.

Δεν πειράζει. Ειλικρινά. Εμάς, ως Ολυμπιακούς έτσι μας αρέσει. Να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Να κρύβονται πίσω μια οδοντογλυφίδα και να μην κοιτούν ποτέ κατάματα τα χάλια τους… Να κρύβονται πίσω από την προπαγάνδα εκείνων που ρεζιλεύονται πουλώντας εκδούλευση και να αρνούνται πεισματικά να δουν τα πραγματικά τους λάθη. Τα πραγματικά αίτια της κατάρρευσης. Της παντελούς διάλυσης…

Δεν πειράζει. Άστους να τα ρίχνουν… αλλού. Άστους να τα ρίχνουν στη… μοίρα. Και να βρίσκουν διαφορετική δικαιολογία, κάθε φορά… Άστους να κοσμούν τον πάτο της βαθμολογίας και να βυθίζονται στο… παραμύθι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μπάγερν όπως Μπαρτσελόνα!

Μπάγερν όπως Μπαρτσελόνα!

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για ακόμη μία νίκη στην Ευρωλίγκα και για ακόμη ένα υπέροχο βράδυ στο ΣΕΦ! Τζάμπολ στις 21:00!