Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντερ: «Πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε με τον Ολυμπιακό»

Πάντερ: «Πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε με τον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 - 20:45

Ο Κέβιν Πάντερ έπειτα από την σεζόν αποκάλυψη με την φανέλα της ΑΕΚ (2017/18), αγωνίστηκε για μία σεζόν στην Βίρτους Μπολόνια και μετέπειτα ήρθε στον Ολυμπιακό. Μόλις λίγους μήνες κράτησε η θητεία του στο Λιμάνι (Ιούνιος 2019 – Δεκέμβριος 2019), καθώς δεν κατόρθωσε να πείσει με τις εμφανίσεις του.

Εν τέλει βρήκε σταθερότητα στην Παρτιζάν, στην οποία αγωνίζεται από την περασμένη σεζόν, έχοντας βρει τον καλό του εαυτό. Πλέον είναι και αρχηγός, έχοντας παράλληλα εξασφαλίσει την σερβική υπηκοότητα. Στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Παρασκευής (24/03, 21:00) απέναντι στον Θρύλο τοποθετήθηκε δημόσια λέγοντας:

«Εκτιμώ πραγματικά ότι χρίστηκα αρχηγός. Είναι τεράστια τιμή να είσαι αρχηγός της Παρτίζαν, βλέποντας το πόσο σοβαρά προσεγγίζουν το μπάσκετ και κυρίως, τον τρόπο που σέβονται το άθλημα. Κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιώνομαι. Δεν είμαι τέλειος, αλλά προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να απολαμβάνω το παιχνίδι.

Ξεκινώντας από τον αγώνα της Παρασκευής (σ.σ. με τον Ολυμπιακό), πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε. Να συνεχίσουμε την καλή προετοιμασία, να συνεχίσουμε ό,τι κάνουμε μέχρι τώρα, να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Έτσι θα είμαστε χαρούμενοι και εμείς».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης