Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλο κρας τεστ για τα πλέι οφ!

Μεγάλο κρας τεστ για τα πλέι οφ!
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 - 11:38

Ο Ολυμπιακός παίζει απόψε ένα ματς ειδικών συνθηκών. Πρώτη από όλες και βασικότερη, η απουσία του προπονητή του, από τον πάγκο. Από παίκτες η ομάδα του Πειραιά είναι πλήρης. Ωστόσο το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει τον καθοδηγητή της στον πάγκο, δεν της στερεί τίποτα, σε επίπεδο στόχου. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Βελιγράδι για να νικήσει και για να καταφέρει να κάνει ένα καλό ματς, σε μια αναμέτρηση η οποία θα δώσει μία καλή εικόνα, ενόψει πλέι οφ!

Είναι ιδιαίτερο το αποψινό ματς, για περισσότερους του ενός λόγου! Μεγάλο κρας τεστ για τα πλέι οφ! Σκληρό παιχνίδι, στην έδρα της Παρτιζάν, ένα καλό «μάθημα», ενόψει οκτάδας. Τέτοια παιχνίδια θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός, στα πλέι οφ. Εκεί, το πράγμα θα… σκληρύνει πάρα πολύ και θα δυσκολέψει, φυσικά. Είναι δεδομένο, μπαίνοντας στην τελική ευθεία.

Ο Ολυμπιακός έχει μια ευκαιρία να δείξει ότι είναι έτοιμος. Να δείξει ότι έχει αυτό που χρειάζεται, για να είναι παρών στην οκτάδα και να πάει στο Final 4. Να περάσει με επιτυχία αυτό το πρώτο δυνατό τεστ, πριν καν έρθουν τα πιο δύσκολα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης