Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σταμάτη: «Κάτι ξεχωριστό, ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου»

Σταμάτη: «Κάτι ξεχωριστό, ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου»
Κυριακή, 2 Απριλίου 2023 - 18:25

Στις 19 Μαρτίου όταν πραγματοποιήθηκε και ο πρώτος αγώνας της σειράς τελικών της Α1 Γυναικών, η Εβίνα Σταμάτη τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο και τέθηκε νοκ άουτ. Με αγωνία έζησε τις επόμενες αναμετρήσης, συμπεριλαμβανομένου της σημερινής, όπου στο τέλος αναγκάστηκε να πετάξει τις πατερίτσες και να τελέσει το χρέος της.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία, με την αρχηγό να σηκώνει το πρωτάθλημα για ακόμη μία σεζόν, έχοντας κάνει το όνομα της συνυφασμένο με τις επιτυχίες του τμήματος. Γι' αυτό και ευχαρίστησε τις συμπαίκτριες της, διότι αγωνίστηκαν και γι' αυτή, ενώ μεταξύ άλλων περιέγραψε το συναίσθημα του να μην αγωνίζεσαι σε ένα τέτοιο ντέρμπι.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είναι τόσο διαφορετικό, αλλά εξίσου έντονο, να παρακολουθείς ένα τέτοιο παιχνίδι από τον πάγκο. Όταν είσαι παίκτης, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να κοιτάς κάθε φάση ξεχωριστά. Ειδικά σε τέτοια παιχνίδια. Να μην επιτρέπεις στα συναισθήματα σου να σε επηρεάζουν. Τουλάχιστον έτσι πράττω εγώ. Σήμερα, ήταν κάτι ξεχωριστό για μένα και ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου για αυτό. Το έζησα σε όλες τις πτυχές του! Ήμουν σίγουρη, όμως, ακόμα και στο -20, πως θα γίνει η ανατροπή! Γιατί τα κορίτσια έχουν μέταλλο πρωταθλητή και το απέδειξαν».

Διαβάστε επίσης