Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι σου είναι η ζωή… Η Χάποελ θέλει το ματς με την ΑΕΚ στα χαρτιά!

Τι σου είναι η ζωή… Η Χάποελ θέλει το ματς με την ΑΕΚ στα χαρτιά!
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 16:14

Η ΑΕΚ, όχι η μπασκετική, αλλά η ποδοσφαιρική, για να το διευκρινίσουμε, είχε προσπαθήσει αδίκως και χωρίς να το αξίζει, να πάρει το ματς με τον Ατρόμητο, στα χαρτιά… Πρόσφατο το σκηνικό, η αστειότητα με τις μεζούρες και όλα αυτά. Τα… δοκάρια του Ατρόμητου και η… διαφορετική ΑΕΚ που δεν κάνει ενστάσεις… Και τώρα… Η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές… Τα έχουμε πει! Τι σου είναι η ζωή… Η Χάποελ θέλει το ματς με την ΑΕΚ στα χαρτιά!

«Νιώθω πολύ άσχημα, το παιχνίδι έχασε την αθλητική του αξία από νωρίς. Είχες μια αίσθηση λες και ήσουν σε μάχη, κάθε λίγα δευτερόλεπτα υπήρχαν εκρήξεις που ταρακουνούσαν το γήπεδο. Ήταν απόλυτο χάος, νόμιζες ότι ήσουν σε πόλεμο και όχι σε αγώνα. Από θαύμα δεν είχαμε τραυματίες ή ακόμη και νεκρούς. Φοβήθηκα για τις ζωές των φιλάθλων, αυτό ήταν το μόνο που με έμοιαζε στη διάρκεια του αγώνα και τίποτε άλλο. Είδα μητέρες να προστατεύουν τα παιδιά τους και πατέρες να κρύβουν τα παιδιά τους στις τουαλέτες. Ένιωθα ότι δεν είχε κανένα νόημα το ίδιο το ματς, παρά μόνο να φύγουμε ασφαλείς από εκεί», είπε ο πρόεδρος της Χάποελ.

Για να συνεχίσει: «Φυσικά θα απευθυνθούμε στην FIBA και θα το παλέψουμε. Δεν υπήρχε καμία αθλητική αξία σε αυτό το παιχνίδι. Δεν έχει νόημα να έρχονται φίλαθλοι σε ένα γήπεδο και να κινδυνεύει η ζωή τους. Είναι καταστάσεις που δεν μπορεί να συμβαίνουν. Θα ενεργήσουμε με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα, αξίζουμε 100% να μας δοθεί το παιχνίδι στα χαρτιά!. Ήταν σαν τρομοκρατική επίθεση. Όταν πετάνε πέτρες σε παιδιά ή φωτοβολίδες βάζουν φωτιά στα ρούχα ανθρώπων, πρέπει να τελειώνει ένα παιχνίδι. Έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη προστασία».

Τι σου είναι η ζωή…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης