Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οικογένεια! «Έλα Αλέκο» και τούρτα στον Πίτερς! (video)

Οικογένεια! «Έλα Αλέκο» και τούρτα στον Πίτερς! (video)
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 15:53

Ο Θρύλος δεν είναι απλώς μια καλή ομάδα. Είναι μια παρέα. Είναι μια οικογένεια. Το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού είναι μαγικό…

Ο Άλεκ Πίτερς είχε τα γενέθλιά του και όλη η ομάδα στάθηκε στο πλευρό του, μέσα στο ΣΕΦ. Στο παρκέ του φαληρικού κλειστού, με τους συμπαίκτες-φίλους του, ο Αμερικανός άσος έσβησε τα κεράκια του, έκανε και την ευχή του (ξέρουμε όλοι τι ευχήθηκε…) και εισέπραξε την αγάπη όλων των «ερυθρόλευκων» δίπλα του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Θρύλος δεν είναι απλώς μια ομάδα… Είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Είναι μία υπέροχη παρέα παικτών, η οποία προχωρά αγκαλιά, για να πετύχει κάτι σπουδαίο. Και με αυτό το κλίμα, μεταξύ των παικτών, μπορεί. Δείτε το «έλα Αλέκο» του «Λάρι» και κλάψτε:

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός δεν διαλέγει αντίπαλο

Ο Ολυμπιακός δεν διαλέγει αντίπαλο

Και απόψε, ο Θρύλος θα παίξει για τη νίκη. Θα παίξει για το καλύτερο, ως οφείλει να κάνει, για τον κόσμο του, την ιστορία του, το μέλλον του στη διοργάνωση.