Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για άλλη μια φορά η ΑΕΚ ρεζίλεψε τον ελληνικό αθλητισμό

Για άλλη μια φορά η ΑΕΚ ρεζίλεψε τον ελληνικό αθλητισμό
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 13:46

Ναι, αυτή είναι η διαφορετικότητά τους. Διεθνές επεισόδιο έχουν γίνει τα αίσχη στο BCL, μεταξύ ΑΕΚ και Χάποελ. Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ… Αυτό ξέρουν. Μία με τα ban, μία με τα επεισόδια, την άλλη πάλι με τα επεισόδια… Είναι πραγματικά λες και… έχουν βαλθεί να διαλύσουν κάθε έννοια υγιούς αθλητισμού, στη χώρα…

Για άλλη μια φορά η ΑΕΚ ρεζίλεψε τον ελληνικό αθλητισμό, συνολικά! Όχι μόνο το μπάσκετ. Αλλά και όλο τον αθλητισμό… Το να βγαίνουν και να ζητούν συγγνώμη, δεν… σώζει το παραμικρό. Για άλλη μια φορά, σε αγώνα της συγκεκριμένης ομάδας, το ελληνικό μπάσκετ όχι απλώς δεν διαφημίζεται, αλλά αντιθέτως δυσφημίζεται και διασύρεται…

Από τη μία η υγεία προσωποποιημένη σε έναν Σύλλογο-πρότυπο, για το ελληνικό μπάσκετ και από την άλλη… τα αίσχη των αισχών. Με κάθε ευκαιρία και με κάθε… τρόπο. Ο Ολυμπιακός υπάρχει και διαφημίζει το ελληνικό μπάσκετ. Και η ΑΕΚ το… διασύρει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός δεν διαλέγει αντίπαλο

Ο Ολυμπιακός δεν διαλέγει αντίπαλο

Και απόψε, ο Θρύλος θα παίξει για τη νίκη. Θα παίξει για το καλύτερο, ως οφείλει να κάνει, για τον κόσμο του, την ιστορία του, το μέλλον του στη διοργάνωση.