Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανοίξτε τους ουρανούς! (video)

Ανοίξτε τους ουρανούς! (video)
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 11:22

Ο Θρύλος έπαιξε ένα σκληρό Game 1 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Και νίκησε. Έπαιξε σκληρά στην άμυνα, είχε καθαρό μυαλό στην επίθεση. Πήρε τα ριμπάουντ του, έβγαλε έξτρα πάσες, είχε ομαδικότητα. Και έβαλε τα σουτ του. Στο τρίτο δεκάλεπτο του ματς, ειδικότερα, ο Θρύλος «βομβάρδισε» το καλάθι της Φενέρμπαχτσε και με τα τρίποντά του κατάφερε να πάει το ματς εκεί όπου ήθελε. Και να το πάρει με μια καλή διαφορά, η οποία ανέδειξε αυτή του την ευστοχία.

Από πρέπει να κάνει το ίδιο. Στον βαθμό που ο ίδιος μπορεί. Και στον βαθμό που θα του το επιτρέψει η Φενέρ, φυσικά. Δεν παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός, στο παρκέ. Απέναντί του έχει αντίπαλο και μάλιστα εξαιρετικό. Κακά τα ψέματα. Μια ομάδα ικανή να βάλει ζόρια στον καθένα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι μία: Ο Ολυμπιακός είναι «ζεστός» και έχει βρει ρυθμό «καλού Ολυμπιακού» της regular season! Και απόψε πρέπει να κοιτάξει να εκμεταλλευτεί ξανά τους «εκτοξευτές εδάφους-αέρος».

Το κρεσέντο της τρίτης περιόδου, στο Game 1 αποτελεί οδηγό, ως προς την ομαδικότητα και τη δυνατότητα για την έξτρα πάσα, η οποία έβγαζε τα σουτ που ο Ολυμπιακός χρειαζόταν. Η ομάδα παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και μπορεί και απόψε να… ανοίξει τους ουρανούς στο ΣΕΦ. Και να «βρέξει» τρίποντα. Για πάμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα!

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ με τη Φενέρμπαχτσε! Τζάμπολ στις 21:30, στο sold out ΣΕΦ!