Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη προσοχή στα αμυντικά ριμπάουντ

Μεγάλη προσοχή στα αμυντικά ριμπάουντ
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 12:40

Αναλύσαμε νωρίτερα το πως ο Ολυμπιακός οφείλει να κρατήσει το πόδι του πατημένο στο γκάζι, να βγάλει μπροστά την ομαδικότητα και την καλή εναλλαγή της μπάλας και να βρει τα σουτ, τα οποία θα τον βοηθήσουν να ανοίξει την άμυνα της Φενέρ. Ωστόσο, υπάρχει και άλλη μία σημαντική παράμετρος. Η οποία μπορεί απόψε (21:30) στο Game 2 να παίξει πολύ πιο καθοριστικό ρόλο, στην εξέλιξη αυτού του αγώνα. Ο Θρύλος χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα αμυντικά ριμπάουντ.

Αν και εντέλει δεν φάνηκε, λόγω της εξέλιξης του αγώνα, ο Ολυμπιακός οφείλει απόψε να προσέξει πολύ αυτό τον τομέα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Φενέρ βρήκε 16 πόντους, από τα επιθετικά ριμπάουντ της. Τα αμυντικά ριμπάουντ, τα οποία έχασε ο Ολυμπιακός, δηλαδή. Και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δικαίως… χτυπιόταν, για τα ριμπάουντ τα οποία χάνονταν.

Μπλακ, Φαλ, Μπολομπόι μέσα στη ρακέτα, αλλά και όσοι καταφέρουν να εκμεταλλευτούν τα καλά box out που γίνονται στη ρακέτα του Θρύλου και πάρουν τα ριμπάουντ, μπορούν να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό, την εξέλιξη την οποία θα έχει το ματς. Και να είναι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας πιο ήρεμος, βρε παιδί μου. Να μη χρειάζεται πάλι να… εκρήγνυται για τα ριμπάουντ, τα οποία χάνονται…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η απόλυτη διαφήμιση του αθλήματος

Η απόλυτη διαφήμιση του αθλήματος

Ο Ολυμπιακός που ούτε σε καβγάδες μπλέχτηκε, ούτε προκάλεσε ποτέ, ούτε το έπαιξε… νταής, αλλά με το μπάσκετ του και το αδιαπραγμάτευτο ήθος του έχει κερδίσει ΟΛΗ την Ευρωλίγκα.

Ανοίξτε τους ουρανούς! (video)

Ανοίξτε τους ουρανούς! (video)

Ο Ολυμπιακός είναι «ζεστός» και έχει βρει ρυθμό «καλού Ολυμπιακού» της regular season! Και απόψε πρέπει να κοιτάξει να εκμεταλλευτεί ξανά τους «εκτοξευτές εδάφους-αέρος».

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα!

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ με τη Φενέρμπαχτσε! Τζάμπολ στις 21:30, στο sold out ΣΕΦ!