Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To MEGA για το απίθανο buzzer-beater του Σλούκα και το break του Θρύλου! (video)

To MEGA για το απίθανο buzzer-beater του Σλούκα και το break του Θρύλου! (video)
Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023 - 16:04

Μία νίκη μακριά από το Final 4 του Κάουνας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 72-71 της Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη. Ο Κώστας Σλούκας πέτυχε απίθανο νικητήριο τρίποντο στην εκπνοή και έκανε ακόμα και τον εκφωνητή του καναλιού της Euroleague να μιλήσει ελληνικά.

«Ο Σλούκας επιστρέφει, παίρνει την μπάλα. Ο Σλούκας ελέγχει και πάει για το νικητήριο καλάθι. Το έβαλε! Ώπα! Κώστας Σλούκας! Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα!».

Ο Κώστας Σλούκας το έκανε ξανά. Με ένα μαγικό τρίποντο σε χρόνο μηδέν ρίχνει στο καναβάτσο την Φενέρμπαχτσε. Ο Ολυμπιακός κερδίζει στην Τουρκία 72-71 και θέλει μια νίκη για να πάει στο Κάουνας. Ντελίριο ενθουσιασμού.

«Είπα θα πάρω την ευθύνη γιατί αισθανόμουν καλά. Είπα στον Σάσα να μου δώσει ένα καλό πικ. Μετά έπαιξα ένας εναντίον ενός, σούταρα και το έβαλα. Ίσως το έχανα, αλλά στα τρία δευτερόλεπτα δεν μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό», είπε ο Κώστας Σλούκας.

Στο θρίλερ της δικής του πόλης, μια τρίποντη «βόμβα» του Βεζένκοφ είχε φέρει το τρίτο παιχνίδι της σειράς στα ίσια.

Ο Ουόκαπ έδωσε δώρο και ο Γκούντουριτς το επέστρεψε, αφήνοντας στο ρολόι 3 δευτερόλεπτα και 9 δέκατα. Ο Μπαρτζώκας έστησε την τέλεια κλοπή και ο μεγάλος Σλούκας εκτέλεσε!

Ήταν ένα από τα παιχνίδια της ζωής του με 25 πόντους. Βάλτε και τους 17 του Βεζένκοφ, ιδού το 2-1 στις νίκες με το πλεονέκτημα να ξαναβάφεται κόκκινο.

Ο Ολυμπιακός θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για το Final Four του Κάουνας την Παρασκευή.

Όπως έκανε η Μπαρτσελόνα χθες σκουπίζοντας την Ζαλγκίρις με 77-66.

Πηγή: Megatv.com

Διαβάστε επίσης