Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενός λεπτού σιγή για τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη»

Ενός λεπτού σιγή για τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη»
Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 - 18:14

Στη «μάχη» των ημιτελικών των playoffs της Basket League ρίχνεται ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ σήμερα (13/5), στις 19:15. Μάλιστα, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι σε όλα τα ματς των ημιτελικών θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη.

Η μοίρα επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι για τον 29χρονο Βαρυτιμιάδη, που δεν μπόρεσε να βγει νικητής στη μάχη με την επάρατη νόσο και «έφυγε» από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Αλέξανδρος είχε παίξει μπάσκετ στον ΠΑΟΚ και τα Τρίκαλα στη Basket League και είχε αντιμετωπίσει με κουράγιο μια ασθένεια που εν τέλει αποδείχθηκε ανίκητη...

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ:

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ πριν την έναρξη των πρώτων αναμετρήσεων της Ημιτελικής Φάσης των Playoffs, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (σήμερα 13/5, 19:15) και Παναθηναϊκός – Περιστέρι bwin (Δευτέρα 15/5, 15:45) θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη που «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία μόλις 29 ετών. Η απώλεια του Βαρυτιμιάδη που αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ, Τρίκαλα, Φίλιππο Βέροιας και άλλες ομάδες σκόρπισε την θλίψη στον χώρο του μπάσκετ».

Διαβάστε επίσης