Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος πάει υποψιασμένος στο ΟΑΚΑ

Ο Θρύλος πάει υποψιασμένος στο ΟΑΚΑ
Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023 - 23:00

Η νίκη του Θρύλου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Game 1 της σειράς των τελικών της Basket League ανήκει στο παρελθόν. Δεν υπάρχει κανένα 14-0 και κανένα 15-0. Ο Ολυμπιακός πάει αύριο (8/6) στο ΟΑΚΑ για να κάνει το 2-0 και να φτάσει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στον πρώτο αγώνα της σειράς ο Ολυμπιακός πήρε ένα καλό μάθημα. Κατάλαβε ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένος μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα και να μην είναι χαλαρός. Η διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις δύο ομάδες μπορεί να είναι χαοτική, όμως για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις μέχρι τέλους. Τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν τι να περιμένουν, γνωρίζουν ακόμη καλύτερα τα (όποια) δυνατά και αδύνατα σημεία των παικτών του Χρήστου Σερέλη και πάνε στο ΟΑΚΑ περισσότερο υποψιασμένοι.

Ο Ολυμπιακός, μετά τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία (γελάμε), ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσει περίεργα σφυρίγματα και αποφάσεις. Το ξέρει και το γνωρίζει, όμως οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κάνουν τη δουλειά τους και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Οι Πειραιώτες ίσως αγωνιστούν χωρίς τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν πήρε μέρος στις δύο τελευταίες προπονήσεις. Η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και ο Θρύλος ίσως παραταχθεί χωρίς τον διεθνή γκαρντ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει μάθει να μην ψάχνει για δικαιολογίες, έχει καταφέρει να καλύπτει το κενό οποιουδήποτε πάικτη απουσιάζει και το απέδειξε αρκετές φορές στη φετινή σεζόν.

Για τον Ολυμπιακό το μόνο που μετράει είναι η νίκη, όπως και αν αυτή έρθει, είτε με καλή εμφάνιση είτε όχι. Σε σειρά αγώνων ο Θρύλος δεν μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο και γι' αυτό οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι πάντα συγκεντρωμένοι και να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά.

Διαβάστε επίσης