Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίδαξαν «ήθος» και πάλι...

Δίδαξαν «ήθος» και πάλι...
Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023 - 00:49

Ένα ντέρμπι έχει πάντα ένταση, νεύρα, λογομαχίες, σπρωξίματα μεταξύ των παικτών και πολλά άλλα. Είναι απολύτως λογικό, όταν συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι. Δεν είναι όμως λογικό να βλέπει κανείς έναν παίκτη να αποχωρεί υποβασταζόμενος έπειτα από έναν τραυματισμό και να τον χλευάζει. Είναι γελοίο και δείχνει πόσο σκατόψυχος μπορεί να είναι κάποιος.

Κιόμως, αυτό συνέβη τη στιγμή που ο Σάσα Βεζένκοφ αποχώρησε από το παρκέ του ΟΑΚΑ λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, όταν και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τη στιγμή που ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια, ο κόσμος που βρισκόταν πάνω από τη φυσούνα έσπευσε να κάνει άσχημες χειρονομίες στον MVP της φετινής Euroleague και να τον βρίσει χυδαία.

Ό,τι ομάδα και να υποστηρίζεις, όσο και να θες την ήττα του αντιπάλου σου, όταν βλέπεις έναν παίκτη να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του, τότε το βουλώνεις! Βέβαια, ο κόσμος του Παναθηναϊκού φρόντισε να διδάξει και πάλι «ήθος», καθώς έδειξε και πριν την έναρξη του ματς τις προθέσεις του, πετώντας γιαούρτια στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Μάλιστα, ένας οπαδός του Παναθηναϊκού δεν δίστασε να επιτεθεί φραστικά στον κορυφαίο προπονητή της φετινής Euroleague, Γιώργο Μπαρτζώκα. Κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ...

Διαβάστε επίσης