Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

KAE Ολυμπιακός: «Αναφέρονται σε αυτούς που μούντζωναν τον Βεζένκοβ όταν αποχωρούσε τραυματίας;»

KAE Ολυμπιακός: «Αναφέρονται σε αυτούς που μούντζωναν τον Βεζένκοβ όταν αποχωρούσε τραυματίας;»
Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023 - 10:20

Στην αστεία και γελοία καταγγελία του Παναθηναϊκού για τον Γιώργο Μπαρτζώκα απάντησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά τις φραστικές επιθέσεις που δέχτηκε ο κόουτς του Θρύλου στη... ζούγκλα του ΟΑΚΑ.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, που απάντησε δύο φορές στους «πράσινους», ανέφερε αρχικά ότι ένας οπαδός του Παναθηναϊκού έβριζε και έκανε υβριστικές χειρονομίες στον Γιώργο Μπαρτζώκα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι φτάνει με τα ψέματα.

Αναλυτικά η πρώτη απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η απάντηση στα όσα ισχυρίζεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον προπονητή μας, Γιώργο Μπαρτζώκα…

Ο συγκεκριμένος φίλαθλος δίπλα στον πάγκο μας απαγορεύεται να σηκώνεται. Στην αρχή του αγώνα έβριζε και σηκωνόταν όρθιος και όταν του είπαμε ότι δεν επιτρέπεται να μιλάει, σταμάτησε με την παρέμβαση του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδης.

Στο τέλος του αγώνα έκανε υβριστικές χειρονομίες προς τον προπονητή μας και ο κ. Μπαρτζωκας του είπε ότι δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται έτσι, πάλι παρουσία του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδη.

Φτάνει με τα ψέματα».

Ο Θρύλος φυσικά απάντησε ξανά στον Παναθηναϊκό για τα αίσχη που έλαβαν χώρα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ρωτώντας εάν οι «πράσινοι» αναφέρονται σε αυτούς που μούντζωναν τον Σάσα Βεζένκοβ και του έλεγαν να πάει να γα..εί όταν αποχωρούσε τραυματίας και υποβασταζόμενος.

Αναλυτικά η δεύτερη απάντηση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ:

«Αναφέρονται σε αυτούς που πέταγαν ποτήρια στον Γιώργο Μπαρτζωκα όταν αποχωρούσε ή σε αυτούς που έσπρωχναν τον Χρήστο Μπαφέ ή σε αυτούς που μουντζώναν τον Σάσα Βεζένκοβ και του έλεγαν να πάει να γα..εί όταν αποχωρούσε τραυματίας και υποβασταζόμενος;».

Διαβάστε επίσης

Δίδαξαν «ήθος» και πάλι...

Δίδαξαν «ήθος» και πάλι...

Να βλέπεις κάποιον να αποχωρεί υποβασταζόμενος και εσύ να τον μουτζώνεις και να τον βρίζεις... Πόσο σκατόψυχος μπορεί να είσαι;