Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλο λάθος να προκαλείς αυτήν την ομάδα...

Μεγάλο λάθος να προκαλείς αυτήν την ομάδα...
Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023 - 23:21

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε με τα γνωστά κόλπα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, στο Game 2 της σειράς των τελικών της Basket League, όμως μέσα από αυτό βγήκε και κάτι καλό για την ομάδα του Πειραιά. Όχι, δεν μιλάμε για διδακτική ήττα και άλλα τέτοια αστεία τα οποία διαβάσαμε πολλές φορές φέτος για τον «εξασφύριχτρο», όταν έτρωγε τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη εντός και εκτός συνόρων.

Ο Ολυμπιακός κατάλαβε για τα καλά ότι δεν αρκεί να παίξει μόνο το 80% από αυτό που ξέρει για να φτάσει στη νίκη και αυτό όχι επειδή ο Παναθηναϊκός είναι στο επίπεδό του, αλλά επειδή όπως φάνηκε έχει να τα βάλει και με τη διαιτησία. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάλαβαν ότι στη σειρά με τον «φάρο» θα πρέπει να δώσουν το 100% και να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια.

Για την ομάδα του Πειραιά βγήκε και κάτι ακόμα καλό. Μετά τον χαμένο τελικό της Euroleague, οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να έχουν χάσει το μυαλό και τη συγκέντρωσή τους. Τώρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά, οι Πειραιώτες έχουν ένα επιπλέον κίνητρο, Να... πατήσουν τον Παναθηναϊκό. Και αυτό θα κάνουν, καθώς κατάλαβαν ότι κάποιοι θα κάνουν τα πάντα για να τους κλέψουν τον ιδρώτα. Οι... στρατιώτες του Μπαρτζώκα δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια και σε καμία περίπτωση δεν θα δουν να χάνεται ένας τίτλος, ειδικά με τον τρόπο που θέλουν οι απέναντι...

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!

Διαβάστε επίσης