Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Σλούκας!

Δεν πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Σλούκας!
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 - 10:01

Μετά από μία πετυχημένη σεζόν με τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Σλούκας καλείται να πάρει μία μεγάλη απόφαση για την καριέρα του, προκειμένου να δει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Θρύλο ή αν θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο εξωτερικό.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτή τη στιγμή ο 33χρονος γκαρντ αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά από μία απαιτητική και μακρά σεζόν, ο Σλούκας νιώθει το σώμα του κουρασμένο και θέλει λίγο περισσότερο χρόνο αποθεραπείας και ξεκούρασης, προκειμένου να είναι και πάλι στο 100%. Ο Σλούκας φαίνεται να έχει ενημερώσει ήδη τους ανθρώπους της ΕΟΚ, προκειμένου και εκείνοι με τη σειρά τους να ενημερώσουν τον ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος θα έχει μία πολύ σημαντική απουσία.

Φυσικά, η απόφαση του Σλούκα δεν σημαίνει ότι ο ίδιος αποσύρεται από την Εθνική, απλώς κάνει ένα διάλειμμα. Άλλωστε, ο γκαρντ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν, αντιμετώπισε τραυματισμό και τα έδωσε όλα σε μία μεγάλη σεζόν για τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης