Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ουρμπόνας για το μέλλον του Σλούκα στον Ολυμπιακό

Ο Ουρμπόνας για το μέλλον του Σλούκα στον Ολυμπιακό
Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 - 11:17

Τα σενάρια για το μέλλον του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό συνεχίζονται. Με τον διεθνή γκαρντ του Θρύλου να αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Οι «ερυθρόλευκοι», είναι γνωστό, ότι θέλουν να κρατήσουν τον «Σλούκι» και να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, περιμένοντας την οριστική του απάντηση.

Στο εξωτερικό, τα Μέσα ασχολούνται στο «φουλ» με το θέμα της παραμονής (ή όχι) του Σλούκα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Με τον Ντονάτας Ουρμπόνας να παίρνει θέση στο θέμα και να αφήνει «ορθάνοιχτο» το ενδεχόμενο αποχώρησης του 33χρονου άσου από το μεγάλο λιμάνι.

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος του «basketnews.com» τόνισε στο τελευταίο «Urbonus» podcast: «Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η κατάσταση με τον Σλούκα. Όλοι πίστευαν ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν κάποιες διαφωνίες. Είναι πολύ πιθανό, το ενδεχόμενο να φύγει. Η Φενέρμπαχτσε θα είχε λογική (σ.σ. ως προορισμός). Έπαιξε εκεί, ξέρει τα πάντα στην ομάδα και είμαι σίγουρος, ότι θα ήταν χαρούμενοι αν τον είχαν στην Φενέρμπαχτσε. Όμως, από όσα καταλαβαίνω, την ίδια στιγμή θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το ροτέισον της Φενέρμπαχτσε».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης