Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγωνία για Σλούκα-Βεζένκοβ, στο τραπέζι και οι ανανεώσεις…

Αγωνία για Σλούκα-Βεζένκοβ, στο τραπέζι και οι ανανεώσεις…
Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 - 12:34

Η δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό πραγματοποιήθηκε, με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος να γίνεται και πάλι κάτοικος Πειραιά, μετά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Οι ερυθρόλευκοι» κλείνουν από πολύ νωρίς τα όποια κενά υπάρχουν στο ρόστερ και ξεκινούν από νωρίς το χτίσιμο αλλά και την αναβάθμιση σε όλες τις θέσεις. Όλα τα κομμάτια φαίνεται να έχουν μπει στη θέση τους τη δεδομένη στιγμή και το μόνο που μένει είναι τι μέλει γενέσθαι με τους Κώστα Σλούκα κα Σάσα Βεζένκοβ.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του, τα οποία αυτή την ώρα είναι δύο. Το τι θα συμβεί με τους δύο ηγέτες του Θρύλου και με τις ανανεώσεις παικτών που εκπνέει το συμβόλαιο τους.

Η υπόθεση του Κώστα Παπανικολάου είναι πιο διαδικαστική από όλες, που όμως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει ανανέωση. Δεδομένο θεωρείται ότι ο Ολυμπιακός θα κρατήσει τον Αϊζέια Κάνααν, με την προβλεπόμενη αύξηση για τον δεύτερο χρόνο συνεργασίας. Στις 5 Ιουλίου, άλλωστε, λήγει η προθεσμία μέχρι την οποία θα είχε δικαίωμα η ομάδα να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ.

Από εκεί και πέρα, η παραμονή του Άλεκ Πίτερς έχει κερδίσει πόντους και ειδικά σε περίπτωση παραμονής του Σάσα Βεζένκοβ, ο Αμερικανός λογικά θα συνεχίσει στον ίδιο συμπληρωματικό ρόλο. Αν-αντίθετα-ο Βεζένκοφ φύγει, τότε σίγουρα ο Ολυμπιακός θα πάει σε κάτι πολύ πιο δυνατό για τη θέση «4», με τον Νίκολα Μίροτιτς και τον Ζακ ΛεΝτέι να αρέσουν

Διαβάστε επίσης