Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μεσίνα μίλησε για τον Μίροτιτς και τον Ολυμπιακό

Ο Μεσίνα μίλησε για τον Μίροτιτς και τον Ολυμπιακό
Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 - 21:10

Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νίκολα Μίροτιτς να βρίσκεται μία... ανάσα από την Αρμάνι Μιλάνο, ο Ιταλός προπονητής της ομάδας, Έτορε Μεσίνα διέψευσε αυτό το ρεπορτάζ και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο Μεσίνα τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορεί να αποκτήσε τον σούπερ σταρτ της Μπαρτσελόνα, αφού άλλες ομάδες έχουν περισσότερα χρήματα για να του προσφέρουν.

«Είναι ένας από τους πέντε κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Το δείχνουν το βιογραφικό και οι αποδοχές του. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους συλλόγους που βρίσκονται στη σειρά αναμονής για εκείνον. Ο Ολυμπιακός, αν χάσει τον Βεζένκοβ, θα έχει τα χρήματα από εκείνον και το buyout από τους Σακραμέντο Κινγκς για να τα χρησιμοποιήσει. Θα μπορούν ακόμη και να φτάσουν στα χρήματα της Μπαρτσελόνα.

Η Αναντολού Εφές, η Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός που ξαφνικά δείχνει ξανά μεγάλη διάθεση για να ξοδέψει χρήματα. Είναικρίσιμο να δούμε, φυσικά, πώς ο Μίροτιτς και οι ατζέντηδές του θα λύσουν το πρόβλημα με το διετές συμβόλαιό του στη Μπαρτσελόνα. Αν και είμαστε κι εμείς σημαντικό club, δεν θεωρώ ότι μπορεί να είναι στόχος μας. Δεν μπορούμε να μπούμε σε διαδικασία πλειστηριασμού, όχι για τον Μίροτιτς, αλλά γενικώς. Απλά δεν μπορούμε».. ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή.

Διαβάστε επίσης