Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To MEGA για τον Βεζένκοφ και τους Κινγκς (video)

To MEGA για τον Βεζένκοφ και τους Κινγκς (video)
Σάββατο, 1 Ιουλίου 2023 - 21:41

Στο ΝΒΑ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάσα Βεζένκοφ, που αποδέχθηκε την πρόταση του Σακραμέντο. Πλέον ο Ολυμπιακός αναζητά τον αντικαταστάτη του, περιμένοντας τώρα τις εξελίξεις στο θέμα του Σλούκα.

Ο Σάσα Βεζένκοφ το πήρε απόφαση. Βγάζει τη φανέλα του Ολυμπιακού για να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ και να παίξει στους Σακραμέντο Κινγκς.

Η επίσημη πρόταση ήρθε στα χέρια του νωρίς το πρωί και μερικές ώρες αργότερα είπε το ναι. Θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με την οψιόν στον τρίτο χρόνο να είναι δική του, και θα εισπράξει συνολικά 20 εκατομμύρια δολάρια.

Ακόμα κι αν αφαιρεθούν η εφορία, αλλά και το 1,5 εκατομμύριο του μπάι ουτ, που πρέπει να καταβληθεί στον Ολυμπιακό και το μισό θα πληρώσει ο ίδιος, πάλι βάζει περισσότερα χρήματα στην τσέπη του από αυτά που μπορούσαν να του δώσουν οι ερυθρόλευκοι. Χώρια η πρόκληση του ΝΒΑ.

Ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει τώρα τον αντικαταστάτη του. Με τα χρήματα που εξοικονομεί από το συμβόλαιό του και το μπάι άουτ που θα εισπράξει, βάζει στο στόχαστρο τον Νίκολα Μίροτιτς, αν και δεν είναι ο μόνος που τον θέλει. Ενδιαφέρον δείχνουν επίσης το Μιλάνο, ο Ερυθρός Αστέρας, η Μονακό, αλλά και η Εφές. Για την ώρα πάντως ο Μίροτιτς έχει στηλώσει τα πόδια και ζητά περί τα 20 εκατομμύρια Ευρώ για να φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Όσο για τον Κώστα Σλούκα, περιμένει το ραντεβού του με τους αδελφούς Αγγελόπουλους την ερχόμενη εβδομάδα. Στο μεταξύ εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις του. Οι Ισπανοί βάζουν στο κάδρο και τη Ρεάλ μετά την Μπαρτσελόνα, ενώ σερβικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Παρτιζάν δεν θα κινηθεί για την απόκτησή του θεωρώντας ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τη Φενερμπαχτσέ. Τίποτα δεν θα γίνει πάντως, αν ο Σλούκας δεν μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: Μegatv.com

Διαβάστε επίσης