Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαρεντζάκης: «Κάθε αποκλεισμός είναι σκληρός, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για την Εθνική»

Λαρεντζάκης: «Κάθε αποκλεισμός είναι σκληρός, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για την Εθνική»
Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:31

Παρά τους 21 πόντους (οκτώ ριμπάουντ) του Τόμας Γουόκαπ και τους 17 του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ Ανδρών δεν τα κατάφερε απέναντι στη Λιθουανία, αφού ηττήθηκε (92-67) στο ματς των «16» του Mundobasket στη Μανίλα και έμεινε, έτσι, εκτός προημιτελικών.

Ο «Λάρε» του Ολυμπιακού δήλωσε: «Ξέραμε, ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι εξ αρχής. Η Λιθουανία έχει βάθος στο ρόστερ και έμπειρα παιδιά. Έβαλαν κάποια ελεύθερα σουτ, που κάναμε λάθη και πήραν μία διαφορά. Στο τέλος, ξέφυγε το αποτέλεσμα πολύ, αλλά πιστεύω, ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όσοι ήμασταν εδώ, παλέψαμε και ξέρουμε ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Θα χάσεις κάποια ανοιχτά σουτ, θα γίνει ένα λάθος, θα φας ένα εύκολο καλάθι. Είναι συνδυασμός. Έβαλαν κάποια σουτ και πήραν μία μεγάλη διαφορά. Κάθε αποκλεισμός είναι σκληρός. Ξέραμε τις συνθήκες. Σίγουρα, πάμε πάντα να παλέψουμε. Πάντα για την Εθνική θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό! Θα έχουμε το Προολυμπιακό τουρνουά για να πάμε στην Ολυμπιάδα, που είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης