Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ουόκαπ, Κάνααν και Πίτερς στις επάλξεις!

Ουόκαπ, Κάνααν και Πίτερς στις επάλξεις!
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 - 11:45

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (21:15) την Μπαρτσελόνα για την 2η αγωνιστική της Euroleague.

Σε μια αναμέτρηση όπου ο Ολυμπιακός πάει μετά τον θρίαμβο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Βέβαια η Μπαρτσελόνα, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ωστόσο έχει αποδείξει διαχρονικά ότι μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε.

Βέβαια, το έργο είναι πιο δύσκολο απόψε, λόγω των απουσιών των Γκος, ΜακΚίσικ και Σίκμα, αλλά ο Θρύλος έχει παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά και να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους και να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, ο «καυτός» Πίτερς, ο αποφασισμένος Κάνααν και ο Ουόκαπ σε ρόλο ηγέτη είναι αποφασισμένοι να φέρουν τη νίκη απόψε.

Οι τρεις άσοι του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι καταλύτες στην αποψινή αναμέτρηση, και θα καλύψουν τα κενά που υπάρχουν από τις απουσίες. Και οι τρεις είναι καλοί και σκληροί αμυντικοί. Βάζουν τα χέρια τους στην μπάλα και δυσκολεύουν τους αντιπάλους. Αλλά δεν περιορίζονται εκεί. Δεν μαρκάρουν μόνο.

Αντιθέτως. Σκοράρουν κιόλας. Ο Πίτερς έχει ξεκινήσει ιδανικά και είναι «καυτός» και ο Κάνααν δίνει ενέργεια και σουτ, ενώ ο Ουόκαπ τα κάνει όλα και συμφέρει. Αλλά και τρομερές «μπούκες» στο καλάθι, με τον Αμερικανό να είναι η επιτομή του γρήγορου και αποτελεσματικού παιχνιδιού. Παράλληλα, αμφότεροι παίζουν πολύ παθιασμένα και δίνουν ώθηση και στους συμπαίκτες τους. Θα παλέψουν οι τρεις άσοι να παίξουν για ΟΛΟΥΣ!

Διαβάστε επίσης