Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ματς είναι περίπλοκο και θέλει προσοχή...

Το ματς είναι περίπλοκο και θέλει προσοχή...
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 - 13:15

Μέχρι στιγμής έχουμε δει έναν Ολυμπιακό, ο οποίος μπαίνει στο παρκέ και κάνει αυτά τα οποία πρέπει να κάνει. Και δεν έχουμε βρεθεί προ εκπλήξεως. Δεν έχουμε βρεθεί, ούτε εμείς και προφανώς ούτε και η ομάδα, προ δυσάρεστου σκηνικού. Προ ήττας. Ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη. Και προσοχή, δεν λέμε ότι θα βρεθούμε απόψε. Όχι. Ο Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα για να πάρει ΚΑΙ το αποψινό ματς (21:15), παρότι έχει σημαντικές απουσίες απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στο ΣΕΦ και να κάνει τη δεύτερη νίκη του, σε ισάριθμα ματς, στην Ευρωλίγκα.

Αλλά όπως και η ίδια η ομάδα, έτσι και εμείς δεν θα πρέπει να θεωρούμε το αποψινό ματς «καθαρισμένο». Το ότι ο Ολυμπιακός πήρε το Σούπερ Καπ από τον Παναθηναϊκό, το ότι άρχισε με νίκη στην Α1, το ότι νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟ και στην Ευρωλίγκα, δεν λέει τίποτα, ενόψει του αποψινού αγώνα. Ο οποίος είναι αναμφίβολα περίπλοκος και δύσκολος.

Οι απουσίες των Γκος, ΜακΚίσικ και Γκος κάνουν το ματς πιο δύσκολο του αναμενόμενου. Το μικροπρόβλημα του Φαλ, ο οποίος είναι «έτσι κι έτσι» και όχι στο 100% είναι ακόμη ένα στοιχείο. Ο Ολυμπιακός πρέπει απόψε να είναι πολύ προσεκτικός. Ο Μπαρτζώκας ξέρει και δεν παίρνει το ματς… δεδομένο. Οι παίκτες του πρέπει να κάνουν το ίδιο και να δώσουν «μάχη». Το παιχνίδι είναι περίπλοκο και θέλει προσοχή…

Διαβάστε επίσης