Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει δίκιο ο Μπαρτζώκας για το «απάνθρωπο πρόγραμμα»!

Έχει δίκιο ο Μπαρτζώκας για το «απάνθρωπο πρόγραμμα»!
Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 - 12:11

Κόντρα σε όλα τα προβλήματα ο Ολυμπιακός στάθηκε όρθιος απέναντι στη Μπαρσελόνα που σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις είδε τους διαιτητές να σφυρίζουν υπέρ της, πέρασε μπροστά στο τέλος, όμως τελικά η κούραση τον πλήγωσε!

Το βράδυ της Παρασκευής ήταν δύσκολο για τον Ολυμπιακό. Για τον οργανισμό, για τους παίκτες του, για τους προπονητές του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα για «απάνθρωπο πρόγραμμα», στάθηκε στους τραυματισμούς και στο περιορισμένο ροτέισον που έχει για να διαχειριστεί, ξέρει ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, ακόμη πιο σκληρή, ακόμη πιο απαιτητική και δεν μπορεί να κάνει πολλά.

«Πρέπει να πω ότι το ροτέισόν μας ήταν φτωχό , είχαμε εννέα παίκτες και ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε όλους τους παίκτες μαζί μας γιατί το πρόγραμμά μας είναι πολύ σκληρό. Παίζουμε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, απαιτητικά παιχνίδια και όπως πάντα λέω, πρέπει να ξεχνάμε αμέσως τι έγινε και να προχωράμε στο επόμενο ματς.

Είναι δύσκολη η Ευρωλίγκα, αυτό είναι απάνθρωπο για όλους. Παρασκευή, Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη. Πέφτει και το επίπεδο του μπάσκετ. Αυτό είναι για όλους, αλλά πρέπει και να το ευχαριστιόμαστε. Εδώ τι να βελτιώσεις; Η ομάδα θα κάνει πολλές μεγάλες νίκες, σίγουρα θα κάνει και ήττες. Ας μείνουμε με την περσινή και την προπέρσινη φιλοσοφία, ότι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Έχει δίκαιο ο Σκακιστή και δικαιολογημένα, αντέδρασε έτσι. Πέντε αγώνες σε διάστημα δέκα ημερών καλείται να βγάλει ο Ολυμπιακός, σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν! Πρόγραμμα προβληματικό, ένας πραγματικός Γολγοθάς για κάθε σύλλογο.

Για την ακρίβεια, οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ (15/10), τη δοκιμασία με την Αρμάνι στο Μιλάνο (17/10), το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς (19/10), αλλά και την «αποστολή» στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό (22/10). Και μην ξεχνάμε, πως ο Ολυμπιακός αναμετρήθηκε με Παναθηναϊκό και Άρη σε διάστημα 44 ωρών. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, το πόσο φορτωμένο είναι αυτό το καλεντάρι.

Ωστόσο, δεν πρέπει να παραλείψουμε τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Σακίλ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα βρίσκονται στα πιτς για τον Ολυμπιακό, ενώ από τραυματισμό επέστρεψε ο Φαλ. Δε χρειάζεται να επισημάνουμε και πόσοι άλλοι είναι στα… κόκκινα αυτήν την περίοδο και με τον κίνδυνο νέου προβλήματος.

Διαβάστε επίσης