Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με νέο... Πρωταθλητή Ευρώπης η αποστολή για τη «μάχη» στο Μπέρμπιγχαμ! (photo)

Με νέο... Πρωταθλητή Ευρώπης η αποστολή για τη «μάχη» στο Μπέρμπιγχαμ! (photo)
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 05:01

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση, καθώς την Πέμπτη (2/5, 22:00), αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα στο «Villa Park», για τον πρώτη ημιτελικό του Conference League, με στόχο την πρώτο βήμα για την ιστορική πρόκριση στη φάση στον τελίκό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε την αποστολή του Θρύλου για τον κρίσιμο πρώτο ευρωπαϊκό ημιτελικό στην έδρα των Άγγλων : Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Παπαδούδης, Τζολάκης, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Φορτούνης, Κάρμο, Ροντινέι, Όρτα, Ρίτσαρντς, Αλεξανδρόπουλος, Ρέτσος, Πρεκατές, αλλά και οι τιμωρημένος Ντόη και Μασούρας, αλλά κι ο Άμπι που είναι εκτός λίστας.

Ωστόσο, αξίζει να ασχοληθούμε με τον νεαρό Βασίλη Πρεκατέ. Ο εκλεκτός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον πρώτο ημιτελικό των Πειραιωτών με την Αστον Βίλα στο Conference League.

Τα «διαμάντια» του Ολυμπιακού που κατέκτησαν την Ευρώπη, αναζητούν χώρο και ευκαιρίες για να αναπτύξουν το ταλέντο τους και φυσικά να χτυπήσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας και του Βάσκου τεχνικού. Κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ο Ισίδωρος Κουτσίδης ήταν εκείνος που είχε πάρει τη μεγάλη χαρά. Τώρα ευελπιστεί να την ζήσει και ο 18χρονος Βασίλης Πρεκατές.

Διαβάστε επίσης