Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα για «μάχη», ώρα να... πατήσει την Μπασκόνια!

Ώρα για «μάχη», ώρα να... πατήσει την Μπασκόνια!
Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2023 - 10:21

Ώρα «μάχης», ώρα να δείξει ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει. Ο Θρύλος επιστρέφει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να αντιμετωπίσει την Mπασκόνια, με στόχο τη νίκη μετά την ήττς στην Πόλη από την Φενέρ.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν χρόνο να σκεφτούν ούτε την κούραση, ούτε τις σημαντικές απουσίες. Είναι η στιγμή, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να προχωρήσει μπροστά και να πάρει τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Το έργο των «ερυθρόλευκων» δεν είναι εύκολο. Άλλωστε, λίγα είναι τα παιχνίδια φέτος που θα είναι εύκολα, αφού ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Ο Θρύλος το γνωρίζει, αλλά γνωρίζει και ότι έχει την ποιότητα και την ικανότητα να «χτυπήσει» κάθε αντίπαλο που θα βρεθεί στο δρόμο του για την κορυφή.

Απόψε (19:15) οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν μία νέα αρχή και με τον κόσμο στο πλευρό τους θα πανηγυρίσουν την τέταρτη νίκη τους στη νέα σεζόν της Euroleague. Ο κόσμος του Θρύλου πάντα στήριζε την ομάδα και πάντα θα την στηρίζει. Στις χαρές και στις λύπες. Τώρα, είναι η στιγμή να... μιλήσουν και οι παίκτες του Μπαρτζώκα στο παρκέ. Τώρα, ο Θρύλος θα δείξει ότι όσοι τον υποτιμούν θα το «πληρώσουν» ακριβά. ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!

Διαβάστε επίσης