Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι... πεινασμένοι σκύλοι του Μπαρτζώκα επιβίωσαν και επέστρεψαν για τα καλά!

Οι... πεινασμένοι σκύλοι του Μπαρτζώκα επιβίωσαν και επέστρεψαν για τα καλά!
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 - 10:02

Όταν οι ιστορικοί μέλλοντος θα προσπαθήσουν να καταγράψουν αυτά που έχει πετύχει ο μπασκετικός Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα, το σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξει. Τα... πεινασμένα σκυλιά του Μπαρτζώκα… έκαναν το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» και η Ευρώπη παραμιλάει για αυτούς ξανά.

Ως πεινασμένα σκυλιά είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του ο Τόμας Ουόκαπ σε δηλώσεις που είχε κάνει μία μέρα πριν από το περσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα. Ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί τον πλέον τέλειο εκφραστή αυτού που είπε και το πλέον τέλειο παράδειγμα για την κατηγορία: παίκτης ομάδας.

Οι παίκτες του Μπαρτζώκα έπαιξαν με υπομονή, ακουλούθησαν το πλάνο, μέχρι να εμφανιστεί για τα καλά στο ΣΕΦ ο Μουστάφα Φαλ, να πάρει το όπλο του ο Άλεκ Πίτερς και να βγουν στο παρκέ τα λυσσασμένα σκυλιά του Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός δεν κρατά μόνο τη νίκη. Κρατά την αντίδραση, το «refuse to lose» που επέστρεψε για τα καλά και το step – up συγκεκριμένων παικτών, που δείχνουν πως κάτι άλλαξε οριστικά στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Διαβάστε επίσης