Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ΜEGA για Παπανικολάου και... Πετρούσεφ! (video)

Το ΜEGA για Παπανικολάου και... Πετρούσεφ! (video)
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 - 21:57

Και πήγαν. Και κέρδισαν τον Ερυθρό Αστέρα με 88-83. Κι έκαναν το 2/2 σε αυτή τη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας με μείον τρεις παίκτες. Ο Ολυμπιακός στέκεται όρθιος παρά τα προβλήματα. Με τον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου να δίνει το παράδειγμα σφίγγοντας τα δόντια και κάνοντας ένεση πριν από τον αγώνα για να παίξει.

«Ήταν αμφίβολο αν θα μπορούσε να παίξει. Έδωσε τα πάντα και συνέβαλε αποφασιστικά στη νίκη. Είναι κάτι πιο πάνω από αυτά που συνήθως δίνουν οι παίκτες στο γήπεδο. Είναι αυτό που θυσίασε για την ομάδα», δήλωσε ο Μπαρτζώκας.

Ο Πίτερς κάθησε στον πάγκο μόλις για 53 δευτερόλεπτα κι έκανε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα με 28 πόντους. Ο Φαλ ήταν η κολώνα της ομάδας κι έκανε κι αυτός ρεκόρ καριέρας μαζεύοντας 14 ριμπάουντ, τα 7 επιθετικά. Μαζί με τους Κάνααν, Παπανικολάου σήκωσαν στις πλάτες τους τον Ολυμπιακό, που άντεξε ξανά χωρίς τους Μιλουτίνοφ, Ουίλιαμς Γκος, Μακ Κίσικ. Αλλά για πόσο ακόμα θα αντέχει;

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναζητά στην αγορά λύσεις. Κι ακούγεται έντονα τελευταία ότι ο Σέρβος σέντερ Φίλιπ Πετρούσεφ θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη από το ΝΒΑ και βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: Μegatv.com

Διαβάστε επίσης