Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίζει» δυνατά για Μήτρου-Λογνκ ο Θρύλος! (videos)

«Παίζει» δυνατά για Μήτρου-Λογνκ ο Θρύλος! (videos)
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 - 10:38

Ο Ολυμπιακός εργάζεται πυρετωδώς για τις μεταγραφές για να ολοκληρώσει το παζλ του ρόστερ με την απόκτηση ενός περιφερειακού και ενός 4-5αριού, να είναι ένα από τα κυριότερα μελήματά των Πειραιωτών. Μάλιστα, ένα όνομα που προκύπτει και «παίζει» δυνατά είναι αυτό του Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Συγκεκριμένα, ο Θρύλος έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ναζ Μήτρου-Λογνκ (30 χρόνων) και κινείται για την απόκτηση του γκαρντ της Ζάλγκιρις Κάουνας για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής.

Ο Ελληνοκαναδός γκαρντ δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μακσβίτις και η Ζαλγκίρις βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες προκειμένου να τον αποδεσμεύσει.

Ο 30άχρονος περιφερειακός μέχρι τώρα στην Euroleague παίζει περίπου ένα δεκάλεπτο προσφέροντας 4.1 πόντους με 47.4% στα δίποντα, 28.6% στα τρίποντα, 1.2 ριμπάουντ και μία ασίστ. Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την συγκυρία που έχει προκύψει με τη διάθεση των Λιθουανών να απεγκλωβιστούν από τον Μήτρου Λονγκ και επιθυμεί να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Όσον αφορά το διαβατήριο του, θα γίνει σε λίγες μέρες κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και θα λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα που απασχολεί τον Ολυμπιακό για τα επόμενα χρόνια αφού το ρόστερ δε έχει αρκετούς γηγενείς παίκτες.

Διαβάστε επίσης