Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλουτίνοφ: «Κάθε ματς τελικός από εδώ και πέρα, να μπαίνουμε μέσα σαν πεινασμένα σκυλιά» (video)

Μιλουτίνοφ: «Κάθε ματς τελικός από εδώ και πέρα, να μπαίνουμε μέσα σαν πεινασμένα σκυλιά» (video)
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 - 11:17

Με «άδεια χέρια» επέστρεψε από την Ισπανία ο Ολυμπιακός, μετά τις ήττες από Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, για την 20ή και 21η αγωνιστική της Euroleague, «πέφτοντας» στο 11-10 στην κατάταξη.

Στο χθεσινό (12/1) ευρωπαϊκό ματς με την Μπασκόνια στη Βιτόρια, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν εκ των διακριθέντων του Θρύλου, αφού μέτρησε 12 πόντους, 14 ριμπάουντ και συγκέντρωσε 31 PIR.

Μιλώντας στο Eurohoops, ο Σέρβος σέντερ των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Δεν παίξαμε καλά, ήταν ένα από τα χειρότερά μας παιχνίδια. Σε αυτό το σημείο της περιόδου, θα έπρεπε να παίζουμε πολύ καλύτερα. Δεν παίξαμε ομαδικά, δεν αμυνθήκαμε καλά στο 1vs1. Πρέπει να κοιτάξουμε στο καθρέφτη, να δούμε τις ευθύνες μας και να δουλέψουμε περισσότερο, γιατί πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Δεν ήμασταν δυνατοί και αυτό συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα. Έπρεπε να παίξουμε πιο σκληρά, να είμαστε περισσότερο physical. Έχουμε αρκετά να μάθουμε από αυτά και πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα...

Κάθε παιχνίδι για εμάς, από εδώ και πέρα, είναι τελικός. Πρέπει να μπαίνουμε μέσα σαν πεινασμένα σκυλιά και να βελτιωθούμε το συντομότερο δυνατό, αρχής γενομένης από το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να βελτιώσουμε κάθε πτυχή του παιχνιδιού μας. Πρέπει να είμαστε πιο physical, να κυνηγάμε περισσότερο το επιθετικό ριμπάουντ, να ελέγξουμε τη μπάλα και να παίζουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Παίξαμε καλά με το Πετρούσεφ, το καλοκαίρι. Συνεργαζόμαστε καλά και είμαι χαρούμενος που είμαστε μαζί. Έπαιξε καλά σήμερα (σ.σ. χθες) και οι καλύτερες μέρες έρχονται για εκείνον. Είμαι πεπεισμένος, ότι θα γίνει σημαντικό μέρος στην ομάδα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης