Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια «γροθιά» με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός, «συγγνώμη» από τον Μπαρτζώκα!

Μια «γροθιά» με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός, «συγγνώμη» από τον Μπαρτζώκα!
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 - 10:29

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με «άδεια χέρια» από την Ισπανία, μετά τις ήττες από Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, για την 20ή και 21η αγωνιστική της Euroleague, «πέφτοντας» στο 11-10 στην κατάταξη. Ο Θρύλος έχει, πλέον, απομακρυνθεί από την τετράδα, αλλά και την εξάδα της διοργάνωσης, 13 ματς πριν από το φινάλε της regular season.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χρόνο για να βελτιώσουν την εικόνα τους και να κάνουν την «αντεπίθεσή» τους στην Euroleague. Και αυτό πιστεύει και ο κόσμος των Πειραιωτών, ο οποίος στηρίζει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι 100 περίπου ΓΑΥΡΟΙ, που ταξίδεψαν σε Βαρκελώνη και Βιτόρια για τα ματς με «Μπάρτσα» και Μπασκόνια, αποθέωσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού και τους προπονητές στο αεροδρόμιο, δείχνοντας την υποστήριξή τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Euroleague. Μια οικογένεια ο Θρύλος με τον κόσμο του!

Στη συνέχεια, ο «σκακιστής» Μπαρτζώκας ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θετική του στάση και μάλιστα, προς έκπληξη όλων, ζήτησε «συγγνώμη» για την αγωνιστική εικόνα των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης