Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαρεντζάκης: «Η νίκη είναι νίκη, όπως και να έρθει μετράει το ίδιο»

Λαρεντζάκης: «Η νίκη είναι νίκη, όπως και να έρθει μετράει το ίδιο»
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - 14:32

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δύσκολο ματς, στο ΣΕΦ, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ένα ματς το οποί θέλει να… ρεφάρει και την ήττα από τις με Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια. Ένα ματς πολύ σημαντικό.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση υποστήριξε ότι αυτή θα είναι μία καλή ευκαιρία ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να επιστρέψουν στις νίκες ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα αυτοπεποίθηση μέσα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λαρεντζάκης:

«Η Μακάμπι είναι μια σκληρή ομάδα, έχει ταλέντο, έχει θέσεις και σκληράδα σε αρκετές θέσεις. Από εκεί και πέρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας, ότι πρέπει να βγάλουμε αντίδραση μετά από δύο ήττες και να δείξουμε χαρακτήρα και πιστεύω θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να κερδίσουμε.

Η νίκη είναι νίκη, όπως και να έρθει μετράει το ίδιο. Είτε με μισό πόντο είτε με 20 πόντους. Εννοείται πως μετράνε οι νίκες, θέλουμε να ξεκινήσουμε τα κερδοφόρα αποτελέσματα και πιστεύω να τα καταφέρουμε.

Εννοείται πως υπάρχει αυτοπεποίθηση, πάντα έχουμε αυτοπεποίθηση. Εντάξει, δεν μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα ματς και από εκεί και πέρα το αυριανό είναι Θεωρώ ένα καλό ξεκίνημα για μια νέα αρχή νικών».

Διαβάστε επίσης