Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επικό «ξεβράκωμα» από Μπαρτζώκα! (video)

Επικό «ξεβράκωμα» από Μπαρτζώκα! (video)
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 00:33

Δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, από το να γράφουν κατά του Ολυμπιακού. Σας το έχουμε πει. Είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν. Ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν. Πρώτα για να βάλλουν κατά του Ολυμπιακού και μετά να γράφουν υπέρ των ομάδων τους. Έτσι πέφτει ο παράς. Αυτός που πέφτει, τέλος πάντων, καμιά φορά δεν πέφτει κιόλας… Αλλά έχουν μένος μέσα τους και δεν τους νοιάζει… Χτίζουν καριέρα αντι-Ολυμπιακή… Τόσος πόνος πια με τον Ολυμπιακό και ειδικά για τον Μπαρτζώκα;

Άλλο ένα περιστατικό έλαβε μέρος στην συνέντευξη τύπου μετά το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός με τους γνώστους λασπολόγους του σάιτ του καταδικασμένου συκοφάντη. Ο Θρύλος δικαίως διαμαρτύρεται για τα φάουλ και τις βολές των «πράσινων» και σε αυτό μήκος κύματος ήταν οι δηλώσεις του κόουτς Μπαρτζώκα.

Για να δείτε, πως κάτι τυπάκια σαν τον Κουβόπουλο (μετρ της προπαγάνδας του SDNA) παίρνουν μεροκάματο για να διαβάλλουν τον Ολυμπιακό, είχαν το θράσος να ρωτήσουν τον Μπαρτζώκα για διαιτητικά παράπονα, ωστόσο, ο κόουτς του Θρύλου τον ‘’ξεβράκωσε κανονικότατα και τον έβαλε στην θέση του.

Δείτε τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου:

Διαβάστε επίσης