Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O υγιής Ολυμπιακός τους έχει όλους και δεν φοβάται κανέναν!

O υγιής Ολυμπιακός τους έχει όλους και δεν φοβάται κανέναν!
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 00:55

Μεγάλη ψυχή ο Θρύλος, συνεχίζει ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! Ο Ολυμπιακός πάλεψε παρά τα προβλήματα κόντρα στο ΟΑΚΑ και παρότι δεν είχε τους Φαλ, Μιλουτίνοφ και ύστερα έχασε τον Πετρούσεφ με πέντε φάουλ, είχε την ευκαιρία του να κερδίσει αλλά ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος δεν μπόρεσε να βάλει το καλάθι και να πάρει το φάουλ.

Ελλείψει, λοιπόν και των δύο σέντερ του, ο Ολυμπιακός κατέβαλε κάθε προσπάθεια και επέστρεψε από διψήφιες διαφορές και με τέτοια διαιτησία , έδειξε χαρακτήρα και κάποιοι άλλοι τα έκαναν πάνω τους. Τον Ολυμπιακό θα τον ΣΕΒΕΣΤΕ.

Φυσικά και δεν χάθηκε η χρονιά απόψε. Ήξερε εξ αρχής ότι για να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Stoiximan Basket League θα έπρεπε να νικήσει δύο φορές τους «πράσινους» και εκείνος να μην έχει άλλη απώλεια μέχρι το τέλος και του έξτρα γύρου. Άλλωστε, στα ντέρμπι ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλές φορές οι έδρες να «σπάνε». Αυτό, όμως, έχει να κάνει με το μακρινό μέλλον.

Καμία λύπη και στεναχώρια για αυτή την ομάδα, μόνο ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ! Όταν γυρίσουν όλοι υγιείς και έτοιμοι, τότε θα δείτε τι έχει να γίνει. Ο υγιής Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα δεν έχει να φοβάται κανέναν και μπορεί να πετύχει τα πάντα. Υπομονή, πίστη, στήριξη ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Διαβάστε επίσης