Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν πήρε με καλό μάτι την ήττα ο Αταμάν! Tου έφταιγε ο... ανάδρομος Ερμής!

Δεν πήρε με καλό μάτι την ήττα ο Αταμάν! Tου έφταιγε ο... ανάδρομος Ερμής!
Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2024 - 20:54

Με μπροστάρη τον Βασίλη Τολιόπουλο, ένας εκπληκτικός Άρης κατάφερε να… αλώσει το ΟΑΚΑ και με 73-70 να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη επί του τριφυλλιού μετά από 27 ολόκληρα χρόνια.

Φυσικά η ήττα αλλά κυρίως η εικόνα έβγαλαν εκτός εαυτού τον Τούρκο τεχνικό του τριφυλλιού, Εργκίν Αταμάν ο οποίος αποφάσισε να πάρει να ακυρώσει την προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τρίτης (7/2) κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πράσινης ΚΑΕ.

Μάλιστα, ο Τούρκος προπονητής έδωσε ρεσιτάλ στην συνέντευξη τύπου. τα έβαλε κυριολεκτικά με τους πάντες, χαρακτηρίζοντας άθλια τόσο τη διαιτησία όσο και την απόδοση των παικτών του, ενώ ξέσπασε και κατά του ΕΣΑΚΕ για το πρόγραμμα υπογραμμίζοντας πως: «μόνο εμείς παίζουμε διπλή αγωνιστική, δεν γίνεται να ορίζεται ματς στις 5 το απόγευμα σε εργάσιμη μέρα».

Βέβαια, ουδείς αντιλαμβάνεται τι ακριβώς ζητά ο Τούρκος τεχνικός από τον ΕΣΑΚΕ, ιδίως από τη στιγμή που ο Άρης είχε ζητήσει το ματς να γίνει την Κυριακή αλλά δεν συναίνεσε κανείς

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχω να κάνω εγώ μια ερώτηση. Ξέρετε κάποιο επαγγελματικό πρωτάθλημα που να έχει ματς στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας που είναι εργάσιμη ημέρα; Αυτό είναι γελοίο. Μετά από διαβολοβδομάδα να παίζουμε 5 το απόγευμα στο πρωτάθλημα. Πώς να προετοιμάσεις τους παίκτες σου και να συγκεντρωθείς στο ματς; Δεν υπάρχει χρόνος. Υπάρχει επένδυση 25-30 εκατομμύρια επένδυση στο μπάσκετ και παίζουμε 5 το απόγευμα σε εργάσιμη ημέρα. Δεν χρησιμοποιείς έτσι το πλεονέκτημα της έδρας και δεν έχεις χρόνο να προετοιμασίας. Από εκεί και πέρα όλα ήταν τραγικά. Η ομάδα ήταν κακή το ίδιο και οι διαιτητές και χάσαμε το ματς. Να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτό που το σκέφτηκε».

Και συνέχισε: «Κάθε φορά έτσι γίνεται. Μόνο εμείς παίζουμε διπλή αγωνιστική. Εργάσιμη ημέρα, πέντε το απόγευμα, γιατί; Κάποιος να μου απαντήσει».

Διαβάστε επίσης