Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άστον Βίλα mode on στον Θρύλο! (photo)

Άστον Βίλα mode on στον Θρύλο! (photo)
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024 - 10:10

«Ραντεβού» με την ιστορία (ένα ακόμα) έχει ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Πέμπτης (9/5, 22:00). Στο «σπίτι» του και το «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στην Άστον Βίλα. Και σε αυτό το «ραντεβού» θέλει να είναι συνεπής, πιστός. Όπως είναι σε πολλά, όλα τα τελευταία χρόνια.

Αν αυτό το 4-2 που έφερε στο Μπέρμπιγχαμ το κάνει εύκολο το έργο του; Σε καμία περίπτωση. Ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά πρέπει να μπει στο ματς... λες και είναι το πρώτο, σαν να αρχίζει από το... μηδέν.

Αν το παιχνίδι είναι δύσκολο; Εννοείται. Προφανώς. Η Άστον Βίλα είναι καλή ομάδα, με τις αρετές της (επιθετικά) και με τα κενά της (αμυντικά). Και σε αυτά τα κενά πρέπει να «χτυπήσει» ο Θρύλος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Κανείς στην ομάδα δεν θα παίξει με το… μυαλό στον τελικό, ούτε καν υπάρχει η σκέψη η λέξη «χαλάρωση». Δεν υπάρχουν αυτά!

Όλοι στην ομάδα ανυπομονούν πολύ για αυτό το παιχνίδι, για αυτή τη στιγμή. Και θέλουν το φινάλε και του δεύτερου αγώνα να τους βρει σε μεγάλο τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Για πρώτη φορά στην ιστορία!

Ναι, δεν είναι εύκολο. Το αντίθετο. Δύσκολο έργο θα έχει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης, αλλά δεν φοβάται. Ολυμπιακός είναι...


Διαβάστε επίσης

Θα ξέρει τον άλλο φινάλιστ!

Θα ξέρει τον άλλο φινάλιστ!

Κλαμπ Μπριζ και Φιορεντίνα κοντράρονται στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό με φόντο τον τελικό περιμένοντας τον Ολυμπιακό.