Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπανικολάου στο gavros.gr: «Χρόνια πολλά, χρόνια... Ολυμπιακά» (video)

Παπανικολάου στο gavros.gr: «Χρόνια πολλά, χρόνια... Ολυμπιακά» (video)
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 - 11:06

Ο Ολυμπιακός έχει γενέθλια, σήμερα (10/3). 99 χρόνια ιστορίας, 99 χρόνια περηφάνιας, τίτλων και νικών, 99 χρόνια Θρύλος των γηπέδων!

Με την ερυθρόλευκη φανέλα, σε όλα τα αθλήματα, έχουν αγωνιστεί τεράστιοι αθλητές, σε αυτά τα 99 «μαγικά» χρόνια. Ένας εξ αυτών, ο Κώστας Παπανικολάου, ο αρχηγός των Πειραιωτών στο μπάσκετ! Ο «Παπ» έχει γράψει ιστορία στο λιμάνι, στο λιμάνι της καρδιάς του και έχει αγαπηθεί -όσο λίγοι- από τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Στη μεγάλη «θητεία» του στον Ολυμπιακό, ο Παπανικολάου έχει ζήσει θρυλικές στιγμές, αφού κατακτήσει δύο Euroleague, τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας, τέσσερα Κύπελλα και δύο Super Cup.

Ο «Παπ», λοιπόν, μέσω του gavros.gr, ευχήθηκε στον Θρύλο «χρόνια πολλά», για τα 99ά του γενέθλια, τονίζοντας: «Να γιορτάσουμε τα 100, του χρόνου, όλοι μαζί».

Το μήνυμα του αρχηγού των «ερυθρόλευκων» στο gavros.gr: «Χρόνια πολλά, χρόνια... Ολυμπιακά! Εύχομαι να γιορτάσουμε τα 100, του χρόνου, όλοι μαζί. Εύχομαι χρόνια πολλά σε κάθε Ολυμπιακό, από άκρη σε άκρη της γης! Χρόνια πολλά, μόνο νίκες, τίτλους και επιτυχίες για τις ομάδες μας».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης