Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σπάει» τα κοντέρ ο Γουόκαπ

«Σπάει» τα κοντέρ ο Γουόκαπ
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 19:07

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εκθείασε την προσήλωση του Τόμας Γουόκαπ στον Ολυμπιακό, τη στάση του μέσα και έξω από το παρκέ και την επιμονή του να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό απόψε, Πέμπτη (14/3, 19:45). Ο τραυματισμός του στον αστράγαλο δεν θα μπορούσε να τον αφήσει εκτός του μεγάλου αγώνα για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Ένα ματς που μπορεί να κρίνει ακόμα και την είσοδο στην τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα play offs.

«Αν παίξει θα είναι γιατί είναι ο Γουόκαπ» είπε παραμονή του αγώνα ο «σκακιστής» που βλέπει στο πρόσωπο του Αμερικανού έναν παίκτη που δίνει πολλά περισσότερα από ότι λένε οι αριθμοί, που όμως επίσης είναι σημαντικοί και δείχνουν την προσφορά του στους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, στα πέντε παιχνίδια που έχει αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Γουόκαπ είναι ο κορυφαίος σε ασίστ και κλεψίματα. Σε 33 λεπτά κατά μέσο όρο, έχει 7,4 πόντους (43,75% δίποντα, 28% τρίποντα, 100% βολές), 4,4 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ, 2 κλεψίματα, 9,8 PIR.

Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν πόσο νευραλγικός παίκτης είναι για τον Ολυμπιακό και γιατί ο Μπαρτζώκας ήθελε να τον έχει στη 12άδα, όπως και έγινε.

Διαβάστε επίσης