Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σφίγγει ξανά τα δόντια ο Θωμάς!

Σφίγγει ξανά τα δόντια ο Θωμάς!
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 - 20:37

Ο Τόμας Γουόκαπ είναι ένα από τα βασικά «γρανάζια» στην καλοδουλεμένη «μηχανή» του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα. Παίκτης ακούραστος, με φοβερά προσόντα, ο οποίος τα δίνει όλα για τον Θρύλο, σε άμυνα και επίθεση!

Ο Θωμάς βρίσκεται στον τρίτο του χρόνο στο Λιμάνι και να μην ήταν Ολυμπιακός από μικρός, αλλά το τελευταίο διάστημα αποδεικνύει με τη στάση του ότι δεν βλέπει το πέρασμά του από την Ελλάδα... στυγνά επαγγελματικά και διεκπεραιωτικά.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η στάση που τηρεί από τότε που ήρθε, αλλά ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, που αισθάνεται ενοχλήσεις από το διάστρεμμα δεύτερου βαθμού που υπέστη στον αστράγαλο. Θα μπορούσε, απλά, να απέχει από τους αγώνες επικαλούμενος, δικαιολογημένα, πιθανό πιο σοβαρό τραυματισμό. Όμως, ο Τεξανός γκαρντ αντιμετωπίζει το θέμα συντηρητικά προκειμένου να είναι παρών σ' αυτή τη σημαντική σειρά αγώνων προσπαθώντας, όσο μπορεί, για το καλύτερο.

Και εν όψει Εφές ίδια είναι η λογική του όπως ξεκαθάρισε στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Δε θέλει να χάσει το ματς και θα κάνει ό,τι μπορεί να παίξει. Μακάρι να μπορέσει και φυσικά η δική του απόδοση να συμβάλλει στη συνολική προκειμένου να γράψει μία ακόμα σημαντική νίκη για το πλεονέκτημα έδρας.

Θυμίζουμε ότι σε όλα τα φετινά ευρωπαϊκά ματς, ο Ουόκαπ ήταν «παρών», ενώ σε όλα ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα του Ολυμπιακού!

Μάλιστα, ο διεθνής γκαρντ δεν έχει απουσιάσει από ευρωπαϊκό ματς του Θρύλου από την πρώτη του σεζόν, 2021-22. Ο Γουόκαπ μετράει 84 διαδοχικά ματς με τους «ερυθρόλευκους» στην Euroleague, νούμερο εντυπωσιακό! Ένας πραγματικός robocop για τον Θρύλο!

Διαβάστε επίσης