Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Nαν, ο Ουόκαπ είναι ο «εφιάλτης» σου!

Nαν, ο Ουόκαπ είναι ο «εφιάλτης» σου!
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 13:24

Τον Θρύλο και τους παίκτες του πρέπει να τον σέβονται. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος φροντίζει κάθε φορά να βάζει στη θέση τους όσους βιάζονται να υποτιμήσουν την καρδιά του πρωταθλητή και το κάνει πάντα με τον καλύτερο τρόπο!

Για ποιόν λόγο αυτή η εισαγωγή; Ο Κέντρικ Ναν μετά τη νίκη του ΠΑΟ με την βοήθεια της διαιτησίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα, χρησιμοποίησε αλαζονική στάση στις δηλώσεις του μετά το ματς, λέγοντας ότι ούτε ο Τόμας Ουόκαπ δεν μπορεί να τον μαρκάρει και φυσικά εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και θα σας το αποδείξουμε με αληθινούς αριθμούς και όχι ψευτό-δηλώσεις.

Ο Θωμάς του Θρύλου έχει πάρει τον αέρα του Ναν στα ντέρμπι «αιωνίων», ειδικά στο τελευταίο που βρήκε ξανά νικητή τον Ολυμπιακό 71-65.

Ακόμη και με… ένα πόδι καθώς ο αριστερός του αστράγαλος ήταν υπερβολικά πρησμένος, ο Ουόκαπ δεν δυσκολεύτηκε να κυνηγήσει τον πρώην άσο του ΝΒΑ ο οποίος κατάφερε να βρει ξεσπάσματα μόνο όταν ο Τεξανός γκαρντ με το ελληνικό διαβατήριο και νοοτροπία έπαιρνε τις απαραίτητες ανάσες.

Κοιτώντας κανείς τους αριθμούς του ντέρμπι αιωνίων της 29ης αγωνιστικής, θα δει πως το μεγαλύτερο δείκτη +/- τον είχε ο Τόμας Ουόκαπ με +16. Δηλαδή οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν 16 πόντους παραπάνω όσο ο σπουδαίος γκαρντ βρισκόταν στο παρκέ. Το δεύτερο μεγαλύτερο το είχε ο εντυπωσιακός Ράιτ με +8 και το τρίτο με +6 ο πάντα σταθερός πλέον Κώστας Παπανικολάου.

Ο αντίστοιχος αριθμός του Κέντρικ Ναν ήταν στο -6 και το εξής αξιοσημείωτο βέβαια είναι πως από τους 17 πόντους του Ναν, οι 13 ήρθαν την ώρα που ο Τόμας Ουόκαπ ήταν στον πάγκο. Το μόνο καλάθι που έβαλε ο Ναν με τον Ουόκαπ προσωπικό αντίπαλο ήταν το εντυπωσιακό τρίποντο και φάουλ στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Συμπέρασμα; Ο Ουόκαπ έχει πάρει τον αέρα του Ναν και του έχει δημιουργήσει εφιάλτες!

Διαβάστε επίσης