Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχει μάθει να αποφεύγει, αλλά να τον αποφεύγουν!

Δεν έχει μάθει να αποφεύγει, αλλά να τον αποφεύγουν!
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 11:50

Υπάρχει αντίπαλος στην Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή, ο οποίος θα πει «θέλω τον Ολυμπιακό στον δρόμο μου»; ΚΑΝΕΙΣ. Μα κανείς. Ο Θρύλος έχει καταφέρει, με τη φετινή του απόδοση/επίδοση, στην Ευρωλίγκα, αλλά ΚΥΡΙΩΣ με το μπάσκετ το οποίο παίζει, να είναι… ανεπιθύμητος παρότι δεν βρίσκεται στα περσινά ασυναγώνιστα στάνταρ του! Ανεπιθύμητος για κάθε αντίπαλο, ο οποίος έχει πιθανότητα να τον συναντήσει στα πλέι οφ!

Άλλωστε το «ευχήθηκε» και ο Αταμάν, ο οποίος μετά από το πρόσφατο ντέρμπι του ΣΕΦ δήλωσε ότι θα προτιμούσε να μην αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα πλέι-οφ. Βάσει λογικής, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα τερματίσουν κάτω από 6οι, καθώς υπερτερούν μιας νίκης της Μακάμπι και την έχουν και στην ισοβαθμία.

Επιπλέον, η ήττα της Φενέρ στο Μιλάνο επιτρέπει στους Πειραιώτες να έχουν τον τελευταίο λόγο με την τουρκική ομάδα ακόμα κι αν χάσουν ένα ματς στο Βελιγράδι, καθώς την τελευταία αγωνιστική στο ΣΕΦ θα χρειάζονται νίκη με δύο ή τρεις πόντους διαφορά για να βρεθούν από πάνω της.

Οι Πειραιώτες, πάντως, έχουν αποδείξει ότι δεν μπαίνουν σε τέτοιου είδους πειρασμούς, δηλαδή επιλογής αντιπάλου κλπ, ειδάλλως παίζουν πάντα για τη νίκη ανεξαρτήτως αν αυτή τους «ευνοεί». Το έκαναν και πέρυσι απέναντι στη Μπασκόνια (καιγόταν για διπλό στο Φάληρο) κι ας ήξεραν ότι θα πέσουν πάνω στη Φενέρ.

Όταν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα δεν πρέπει να φοβάσαι καμία πρόκληση κι ο Ολυμπιακός δεν έχει μάθει να αποφεύγει, αλλά να τον αποφεύγουν. Πρέπει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από αυτά τα τρία ματς. Αλλά το βασικό είναι να όλοι υγιείς κι ας βρεθεί στο δρόμο τους όποιος θέλει…

Διαβάστε επίσης