Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σμάιλαγκιτς: «Δύσκολη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Σμάιλαγκιτς: «Δύσκολη ομάδα ο Ολυμπιακός»
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 - 18:27

Η νίκη μέσα στο Βελιγράδι είναι μονόδρομος το βράδυ της Πέμπτης (28/3, 21:30) για τον Ολυμπιακό. Και στην Παρτίζαν γνωρίζουν πολύ καλά πόσο επικίνδυνος είναι ο Θρύλος, ειδικά από τη στιγμή που διακυμβεύεται η απευθείας είσοδος στα play off της διοργάνωσης.

Αυτό επισήμανε και στις δηλώσεις του ο Άλεν Σμάιλαγκιτς. «Ξέρουμε όλοι τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Για μας κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό ως το τέλος της σεζόν. Θα πρέπει να αφήσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ για να κερδίσουμε. Θέλουμε πολύ τη νίκη, προετοιμαζόμαστε γι’ αυτή και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και δεν θα είναι εύκολο. Σίγουρα η απουσία του ΛεΝτέι μάς έχει πληγώσει, αυτό που του συνέβη είναι τραγικό. Ανυπομονώ να επιστρέψει και να είναι κοντά μας. Είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο, ο κόσμος είναι ο έκτος μας παίκτης» ανέφερε ο 23χρονος ψηλός της σερβικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Ο Βασιλακόπουλος επέστρεψε...

Ο Βασιλακόπουλος επέστρεψε...

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΟΚ αποφάσισε να ανακηρύξει τον Γιώργο Βασιλακόπουλο σε επίτιμο πρόεδρο της ομοσπονδίας...