Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τόσο πολύ φοβούνται τον Ολυμπιακό;

Τόσο πολύ φοβούνται τον Ολυμπιακό;
Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 - 02:05

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στα «κάγκελα». Είδε την απίστευτη σφαγή, η οποία συντελέστηκε εις βάρος του Ολυμπιακού. Για ακόμη μία φορά. Και αναρωτιέται, εύλογα, για ποιο λόγο δεν έκαναν απλώς απονομή από την αρχή, να μη χρειαστεί να ζήσουμε όλο αυτό το αίσχος, το οποίο ζούμε σταθερά, στα φετινά ματς στην Ευρωλίγκα

Άμοιρος ευθυνών δεν είναι ο Ολυμπιακός. Τα λάθη του τα έκανε. Τα πλήρωσε και τα πληρώνει. Ακόμη και έτσι, όμως, έχουν την ανάγκη να τον ληστέψουν για να τον νικήσουν. Να του «πάρουν» το πλεονέκτημα πρόκρισης για το Final-4 του Βερολίνου. Δεν μπορούν αλλιώς.

Τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ, στο Game 3 αποτελούν «μνημείο» ντροπής του αθλήματος και θα αποτελούν θέμα συζήτησης για πολλά χρόνια.

Η διαιτητική τριάδα και ιδιαίτερα ο Γάλλος Μεντί Ντιφαλά εξόργισαν τους πάντες καθώς τα σφυρίγματά επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα και με ετσιθελικό τρόπο υποχρέωσαν τους «ερυθρόλευκους» στην ήττα και στο 1-2 στη σειρά των play-offs.

Η μεγάλη όμως ήττα ήταν αυτή που υπέστη το ευρωπαϊκό μπάσκετ, σε μια βραδιά ντροπής με τα όσα έκανε ο συγκεκριμένος διαιτητής (ο Θεός να τον κάνει διαιτητή) στην μεγάλη αναμέτρηση.

Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, δεν πάει άλλο με διαιτητές τύπου Ντιφάλα και το ζητούμενο είναι να βρεθεί επιτέλους λύση. Θα κάνει κάτι επιτέλους ο Μποντιρόγκα ή του αρέσει αυτό το θέαμα. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτό το χάλι που επικρατεί στην διαιτησία στα ματς της Ευρωλίγκας.

Τα μηνύματα είχαν έρθει από τα δυο ματς της Βαρκελώνης, ωστόσο απόψε οι απεσταλμένοι «κομάντο» έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα, ότι η Ευρωλίγκα του Μποντιρόγκα δεν θέλει τον Ολυμπιακό για τρίτη συνεχόμενη φορά στο Final 4 της διοργάνωσης.

Τόσο πολύ φοβούνται τον Ολυμπιακό; Το ΕΓΚΛΗΜΑ ήταν μελετημένο καλά, αλλά τόσο αδίστακτοι που είναι όλα έπρεπε να το περιμένεις.

Γι΄αυτό, Θρύλε, μην σταματάς, ψηλά το κεφάλι και πάτησε τους και πάρε την πιο μάγκικη πρόκριση στην ιστορία της διοργάνωσης! Συνέχισε το ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Να τους «ξεβρακώσεις» όλους, με τα αίσχη στα οποία θα καταφύγουν για να σε σταματήσουν…

Διαβάστε επίσης