Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Nα σπάσει την παράδοση!

Nα σπάσει την παράδοση!
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024 - 13:10

Σπάει την παράδοση και πετάει για Βερολίνο ο Ολυμπιακός! Αυτός είναι ο στόχος των «ερυθρόλευκων» απόψε στο «Παλάου Μπλάουγκρανα». Θέλουν να κάνουν αυτό που δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα ως τώρα σε Game 5, να κάνουν δηλαδή το break σε πέμπτο παιχνίδι σειράς στα playoffs της Euroleague και να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το final-4.

Ο Σκακιστής και η πάντα πεινασμένη για νέες διακρίσεις αγέλη των λύκων του, έχοντας ήδη νικήσει μια φορά στη Βαρκελώνη, στο Game 1, είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία.

Ο Θρύλος έχει δώσει πέντε φορές Game 5 και έχει προκριθεί τις τέσσερις, αλλά όλες έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Στη μοναδική που δεν τα κατάφερε ήταν εκτός έδρας και μάλιστα στην Ισπανία, το 2014 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα, έχει παίξει επίσης πέντε φορές την πρόκριση σε 5ο παιχνίδι, έχοντας επίσης τέσσερις προκρίσεις (εντός έδρας) και έναν αποκλεισμό (εκτός έδρας), από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, το 2016.

Διαβάστε επίσης

Berlin... calling!

Berlin... calling!

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα να νικήσει την Μπαρτσελόνα (22:00) και να βρεθεί ξανά στο Final 4 της Ευρωλίγκας, στο Βερολίνο...