Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο καλύτερος του Γκάλη!

Ο καλύτερος του Γκάλη!
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 - 15:10

Τόσα χρόνια στο... κουρμπέτι στον Παναθηναϊκό πλέον έχουν γίνει... μανούλες όσον αφορά τον χειρισμό της διαιτησίας. Οι «πράσινοι» παράγοντες μετά τον τελικό Κυπέλλου στο κλειστό του Ελληνικού αμέσως έβγαλαν κλίμα ότι ο ΠΑΟ αδικήθηκε και για αυτό έχασε τον τίτλο.

Βέβαια όποιος έχει δει τον αγώνα γνωρίζει πολύ καλά ότι αδικία στον Παναθηναϊκό δεν υπήρξε ποτέ και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός για να πάρει το Κύπελλο. Το... κόλπο όμως έπιασε και φάνηκε ξεκάθαρα από πρώτο κιόλας τελικό του πρωταθλήματος της Α1.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας οι διαιτητές έκαναν ό,τι ήθελαν, με σφυρίγματα υπέρ του ΠΑΟ που ούτε καν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν θα έδινε. Οι τριπλέτα των Σχινά, Αναστόπουλου και Σώμου έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους σε τεχνική ποινή που έδωσαν στον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, σε φάση που ο Σέρβος κόουτς είχε δίκιο που διαμαρτυρόταν.

Και φυσικά κανείς δεν περίμενε πως στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 θα ανακάλυπτε το ελληνικό μπάσκετ τον... διάδοχο του κορυφαίου μπασκετμπολίστα της χώρας μας, Νίκο Γκάλη. Και ποιος είναι αυτός; Ο Νίκος Σώμος, όποτε τον χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός ήταν ο καλύτερος του παίκτης και έκανε πολύ καλά τη δουλειά του μέσα στο παρκέ, αφού με τα σφυρίγματά του «έσπρωχνε» τον ΠΑΟ.

Διαβάστε επίσης

Δεν τελειώσαμε...

Δεν τελειώσαμε...

Έσπασε η έδρα, αλλά παρά την έκδηλη απογοήτευση, η προσπάθεια συνεχίζεται…

Φωνάζει ο κλέφτης

Φωνάζει ο κλέφτης

Απίστευτες προκλήσεις από τα «πράσινα παπαγαλάκια». Μιλούν ΑΥΤΟΙ για διαιτησία. Αλλο ματς έβλεπαν ή θέλουν έτσι να επισκιάσουν τα παράπονα των ανθρώπων του Ολυμπιακού;

Κόρακες μέσα στο ΣΕΦ!

Κόρακες μέσα στο ΣΕΦ!

Κατάφεραν οι γκριζοφορεμένοι και... έσφαξαν πάλι τον Θρύλο στον πρώτο τελικό της Α1 με τον ΠΑΟ (70-75)!

Αντίστροφη μέτρηση!

Αντίστροφη μέτρηση!

Η ώρα της... κρίσης έφτασε. Οι τελικοί της Α1 αρχίζουν και το gavros.gr θυμίζει τα τρία προηγούμενα ραντεβού με τον ΠΟΑ!