Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι μία... εύκολη εβδομάδα»

«Είναι μία... εύκολη εβδομάδα»
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011 - 01:41

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με το Περιστέρι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναφέρθηκε και στα επόμενα ματς που έχει να δώσει η ομάδα με Νανσί και Παναθηναϊκό.

Αρχικά βέβαια μίλησε για την αναμέτρηση με το Περιστέρι, τονίζοντας μάλιστα πως αύριο κιόλας η ομάδα πρόκειται να κάνει... αγιασμό μετά τους συνεχόμενους τραυματισμούς: «Ήταν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος λίγο διαφορετικό. Όλοι περίμεναν να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Σουτάραμε 30 τρίποντα και 36 δίποντα, άρα δεν ήταν ελεγχόμενο το παιχνίδι για μας.

Ο αντίπαλος προσπάθησε με πιο πιεστικές άμυνες και πολλές παγίδες αναγκάζοντας μας να σουτάρουμε από μακριά. Δεν είναι μόνο το τρίποντο λύση από την αδύναμη πλευρά.

Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά όπως ο Πελεκάνος που έπαιξε αρκετά λεπτά. Ελέγξαμε το παιχνίδι όσο μπορούσαμε. Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα υγείας αφού υπάρχουν τραυματισμοί των Κατσίβελη και Κέσελ. Αύριο θα κάνουμε αγιασμό και ελπίζω να μας βοηθήσει γιατί δεν είχαμε προλάβει τόσο καιρό αφού τα ταξίδια ήταν πολλά και μας έφεραν προβλήματα».

Συγκεκριμένες ερωτήσεις ο κόουτς του Θρύλου δεν δέχτηκε αναφορικά με τα ματς με Νανσί και Παναθηναϊκό, αφού τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Ευρωλίγκας. Παρόλα αυτά ο Σέρβος προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για αυτές τις αναμετρήσεις και τόνισε πως η εβδομάδα που έρχεται θα είναι η πιο... εύκολη για την ομάδα του Πειραιά:

«Είναι η πιο εύκολη εβδομάδα μέχρι τώρα, αφού παίζουμε με δύο πολύ σημαντικούς αντιπάλους. Η ομάδα αποτελείται από νέα παιδιά που χρειάζονται πίστωση χρόνου. Παίξαμε τρία ματς εκτός έδρας και τα δύο μπορούσαμε να τα κερδίσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και άλλα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο και δεν έρχεται στο γήπεδο. Πολύ κρύα η μέρα και οι φίλαθλοι δύσκολα θα έρθουν στα ματς πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ κόσμο, σίγουρα χρειαζόμαστε τη συμπαράστασή του κι ελπίζω να την έχουμε».

Διαβάστε επίσης

"Απάντησαν" στον Μελάγιες!

Δείτε βίντεο από το 3ΟΝ3 των δικών μας ανθρώπων, που... απαντούν στις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μελάγιες μέσα στο παρκέ!

Τα εγκαίνια της μπουτίκ!

Τα εγκαίνια της μπουτίκ!

Το Σάββατο στις 13:00 το Official Olympiacos BC Store ανοίγει και επίσημα τις πύλες του, για τους φίλους του Ολυμπιακού...