Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμα τα νέα γραφεία

Έτοιμα τα νέα γραφεία
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012 - 01:28

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως η μετακόμιση των γραφείων της ΚΑΕ Ολυμπιακός από την Ακτή Θεμιστοκλέους στο ΣΕΦ. Ήδη όλα σχεδόν τα πράγματα των υπαλλήλων έχουν μεταφερθεί στον πάνω όροφο του φαληρικού σταδίου και παράλληλα συνεχίζουν να κάνουν και τις δουλειές που οφείλουν.

Τα νέα γραφεία ουσιαστικά θα φιλοξενηθούν στο χώρο τον οποίο είχαν φτιάξει πριν από δύο χρόνια οι Αγγελόπουλοι. Ευρύχωρα, βάφτηκαν εκ νέου και πλέον θα φιλοξενούν όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους προσφέροντας καλό και όμορφο περιβάλλον. Αλλαγές έγιναν ακόμη και στο γραφείο του Γιώργου Μπαρτζώκα και των συνεργατών του ώστε να δουλεύουν με ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Στην ΚΑΕ από βδομάδα θα περιμένουν και περισσότερο κόσμο που θα δείξει ενδιαφέρον για τα νέα εισιτήρια διαρκείας αφού σιγά-σιγά επιστρέφουν όλοι από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Να σας θυμίσουμε ότι έχουν ανανεώσει όλοι σχεδόν οι περσινοί κάτοχοι ενώ ήδη υπάρχουν και αρκετοί νέοι αγοραστές. Η ΚΑΕ προσανατολίζεται όλοι κάτοχοι διαρκείας να έχουν τη δυνατότητα να κάθονται χαμηλά στις εξέδρες ώστε να παρακολουθούν καλύτερα τις προσπάθειες των παικτών και αυτοί με τη σειρά τους (οι παίκτες) να αισθάνονται πιο... ζεστά.

Διαβάστε επίσης

Στο «3 on 3» οι Παπ-Σλούκας

Στο «3 on 3» οι Παπ-Σλούκας

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ζάππειο για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της Εθνικής.